Blog Widget by LinkWithin

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση ως την Τετάρτη για τα μυστικά κονδύλια ζητά ο Τσίπρας

«Προθεσμία» μέχρι την προσεχή Τετάρτη, προκειμένου να δώσει στοιχεία για τα «μυστικά κονδύλια» έθεσε στο υπουργείο Εξωτερικών ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα «απόπειρα συγκάλυψης».
Σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό Real FM ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι τόσο ο υπουργός Εξωτερικών Στ. Λαμπρινίδης, όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης δεν έδωσαν απαντήσεις σε δύο ερωτήσεις που είχε ο ίδιος καταθέσει στη βουλή. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΝ, ο κ. Λαμπρινίδης απάντησε σε κάτι το οποίο «ποτέ δεν ρωτήσαμε. Εμείς, πρόσθεσε, ζητήσαμε να μάθουμε το ύψος των δαπανών, αν υπήρξαν αυξήσεις σε σχέση με τις προϋπολογισθείσες δαπάνες. Πότε έγιναν, αν μεταφέρθηκαν δαπάνες από άλλους κωδικούς, την προέλευση των αιτημάτων αύξησης των δαπανών και αν έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες».
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ είπε ότι δίνει διορία ως την επόμενη Τετάρτη να δοθούν τα στοιχεία που έχει ζητήσει και πρόσθεσε ότι «αν δεν μας απαντήσουν, θα απαντήσουμε εμείς», αφήνοντας να εννοηθεί ότι διαθέτει στοιχεία σχετικά με τα μυστικά κονδύλια.

tvxs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου