Blog Widget by LinkWithin

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

"Ο Μαρινάκης υποκινητής επεισοδίων"



Ξεμπρόστιασμα του Ολυμπιακού και του πρόεδρου του από το παγκόσμια εμβέλειας περιοδικό FourFourTwo που θεωρεί ως Νο1 υποκινητή επεισοδίων στην Ελλάδα τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Στο θέμα που έχει το περιοδικό στο προηγούμενο τεύχος του που είναι έξι σελίδες και αφορά τι μπορεί να συμβεί στην φετινή διοργάνωση του Champions League, επτά συντάκτες αναφερόμενοι σε όλες τις ομάδες λένε τι είναι πιο πιθανό να συμβεί.
Στην στήλη λοιπόν "Most Likely" υπάρχει και η υποκατηγορία: "Ποιο πιθανό να υποκινήσει ταραχές; Ευάγγελος Μαρινάκης, Ολυμπιακός"
Και γράφει από κάτω...
«Ο πρόεδρος των Πρωταθλητών της Ελλάδας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο στημένων αγώνων, μαζί με 85 ακόμα ανώτερα στελέχη του ελληνικού Ποδοσφαίρου. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διεκδίκησε τον 38ο τίτλο του - και έτσι την πρόκριση στο Champions League της επόμενης χρονιάς- ενώ έπρεπε να παρακολουθεί για τα συμφέροντα των παιχνιδιών του ελληνικού πρωταθλήματος ως πρόεδρος της Super League, έδωσε στους φιλάθλους ακόμα μια αφορμή για να νοιώσουν την αδικία. Να περιμένετε πυροτεχνήματα όταν η ελίτ της Ευρώπης προσγειωθεί στην Αθήνα και πιθανόν μερικά κοκτέιλ Μολότοφ και καμένες προτομές», τονίζει χαρακτηριστικά προειδοποιώντας τους οπαδούς της Άρσεναλ που θα έρθουν στο "Καραϊσκάκη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου