Blog Widget by LinkWithin

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τα Γαλλικά του Σισέ,ο τραυματισμός και η απαράδεκτη διαιτησία

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση αλλά αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου λόγω Καρνέζη και διαιτησίας. Αυτόν Παναθηναϊκό θέλει να βλέπει ο κόσμος του. Η ομάδα έπαιξε επιτέλους μπάλα και άξιζε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.Ο διαιτητής Καρνέζης όμως ίσως είχε αντίθετη άποψη.

Έτσι βγήκε και η απίστευτη ατάκα  από το στόμα του Τζιμπρίλ Σισέ για τον τρόπο που έχασε ο Παναθηναϊκός την πρόκριση χτές.

Φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος, ο Γάλλος τόνισε: "Το θέμα δεν είναι ότι χάσαμε την πρόκριση. Θα το πω άσχημα: έχω την αίσθηση ότι σήμερα με πηδήξανε. Οταν έχουμε 7 λεπτά χρόνου και δεχόμαστε στα 7 και 40 ε, είναι αυτό που είπα πριν. Το να δίνεις κόκκινη κάρτα στον Βύντρα στο αράουτ και αυτό το χαρακτηρίζω με την ίδια λέξη. Η αντίπαλη ομάδα το έκανε 2-3 φορές χωρίς κυρώσεις. Και ολα αυτά μου δημιουργούν αηδία.

Είμαι αποκαρδιωμένος για τον τρόπο που χάσαμε την πρόκριση. Ομως συνέβη κάτι πολύ σημαντικό. Είναι η αναγέννηση μίας ομάδας. Είδαμε έναν Παναθηναϊκό που δεν τα παράτησε ακόμα και με 10 παίκτες. Φαίνεται ότι ο διαιτητής αισθανόταν όμορφα στο γήπεδο και ήθελε και άλλο χρόνο. Ημουν περήφανος που απόψε ήμουν αρχηγός αυτής της ομάδας. Ηταν μεγάλο αυτό που κάναμε σήμερα".

Ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ δεν ήταν το μοναδικό άσχημο νέο για τον Παναθηναϊκό. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Τζιμπρίλ Σισέ ανέφερε στο ιατρικό επιτελείο του τριφυλλιού ότι έχει ενοχλήσεις στο πόδι και συγκεκριμένα στον δικέφαλο.

Σήμερα (3/2) ο Σισέ θα υποβληθεί σε εξετάσεις με σκοπό να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να έχουν έντονη ανησυχία για τα αποτέλεσματα καθώς μια ενδεχόμενη απώλεια του Σισέ από τον κυρακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ τους επόμενους αγώνες θα ήταν ό,τι χειρότερο για το Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αν και ο αρχηγός του Τριφυλιού είπε τα αυτονόητα θεωρείται σχεδόν βέβαιη η κλήση του σε απολογία.

Εντωμεταξί φώτια έχουν πάρει τα φόρουμ συζητήσεων τών site του ΠΑΟ ,απο τους φίλους τις ομάδας που κατηγορούν την διοίκηση  για απραξία στα διαιτιτικά ατοπήματα εναντίων των πρασσίνων και περιμένουν την επίσημη απάντηση τησ ομάδας.
Όπως γράφουν πολλοί "Δεν μπορεί ο Μαρινάκης να κάνει ακόμα και την τρίχα τριχιά και να βγάζει διαιτητές απο τους πίνακες και εμείς να είμαστε τόσο cool διαρκώς φέτος και ειδικά μετά απο ένα τέτοιο παιχνίδι".

 Όπως έυστοχα σχολιάζει ο Γ.Τριανταφυλλίδης στο contra

"Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση αλλά αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου λόγω Καρνέζη και διαιτησίας (....)
Η ομάδα έπαιξε επιτέλους μπάλα και άξιζε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου(...)
Δικαίως φωνάζουν στον Παναθηναϊκό και για τις καθυστερήσεις που κράτησε ο διαιτητής με τον Μίτσελ να σκοράρει στο 98' και ενώ ο τέταρτος είχε δείξει πως τα λεπτά της καθυστέρησης θα είναι 7'.

Διαβάστε όλο το
άρθρο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου