Blog Widget by LinkWithin

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Απειλούν τη ζωή του Ν. Ψαρρά λόγω 17 Νοέμβρη





Τον ύπνο του έχει χάσει ο Νίκος Ψαρράς από τη στιγμή που αποφάσισε να συμμετάσχει στην ταινία "17" η οποία λέγεται πως αφορά την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη. Μάλιστα, φήμες θέλουν το Νίκο Ψαρρά να υποδυόταν το ρόλο του Δημήτρη Κουφοντίνα ωστόσο τελικά έφυγε από το καστ του φιλμ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο ηθοποιός δέχεται απειλές για τη ζωή του από τη στιγμή που μαθεύτηκε η συμμετοχή του στο φιλμ. "Μου είπε ο αδελφός μου ότι γράφουν μην κάνεις αυτόν το ρόλο, για λίγα λεφτά δεν αξίζει να χάσεις τη ζωή σου", είπε ο Ν. Ψαρράς στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Χαρακτηριστικά είναι τα μηνύματα που αφήνουν στη σελίδα του ηθοποιού στο Facebook μεταξύ των οποίων πολλά είναι ιδιαίτερα σκληρά.

"Αλήτες, ρουφιάνοι, σταρσιστεμικοί", "κανόνισε λακέ της εξουσίας να μας αναγκάσεις να επέμβουμε", "την τύχη του σταθμάρχη θα έχεις αν τολμήσεις να καπηλευτείς το όνομα του Μήτσου Κουφουντίνα", είναι μερικά από τα μηνύματα που έχουν γραφτεί στον τοίχο του.

Παράλληλα, αυτό το διάστημα τα γυρίσματα της ταινίας έχουν "παγώσει" εξαιτίας της οικονομικής κρίσης ωστόσο συνεχίζει να δέχεται απειλητικά μηνύματα.

Ο ηθοποιός απευθύνθηκε σε δικηγόρο για το θέμα ο οποίος τον συμβούλευσε να μην κάνει τίποτα. Μάλιστα, σκεφτόταν να απευθυνθεί και στην αντιτρομοκρατική κάτι που δεν έκανε υπό το φόβο μήπως γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

"Δεν ξέρουν τι σενάρια είναι ούτε πώς προβάλλονται τα πρόσωπα. Κυρίως είναι μυθοπλασία όχι ντοκιμαντέρ", είπε ο ηθοποιός προσθέτοντας πως αποχώρησε από την ταινία.

Παρόλα αυτά, οι απειλές συνεχίζονται προβληματίζοντας ακόμα περισσότερο το γνωστό καλλιτέχνη.

Νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο του 2010, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Γιώργος Παπαθεοδώρου δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι του από έναν οδηγό μηχανής ρίχνοντας τον στον έδαφος γεγονός που τον έστειλε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο αριστερό χέρι.
πηγή cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου