Blog Widget by LinkWithin

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Το ξύλο της αρκούδας έφαγε o Κούγιας





Το... ξύλο της αρκούδας έφαγε στην Ριζούπολη ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, ενώ δεν γλίτωσε την επίθεση κι ο προπονητής της αχαϊκής ομάδας, Ηλίας Φυντάνης, από οπαδούς του Απόλλωνα!

Ο ισχυρός άνδρας των «κοκκινόμαυρων» κι ο τεχνικός του συλλόγου πήγαν στο γήπεδο για να «κατασκοπεύσουν» την «ελαφρά ταξιαρχία» με την οποία παίζουν την επόμενη αγωνιστική.

Ωστόσο, οι δηλώσεις του Κούγια στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα της Παναχαϊκής με τον ΠΑΟ Ρουφ εξόργισαν τους Απολλωνιστές που ανυπομονούσαν για ένα τετ-α-τετ με τον Κούγια, ο οποίος τους έκανε τη... χάρη και πήγε σήμερα στη Ριζούπολη.

Ο Κούγιας είχε επιτεθεί αρχικά στον Βελέντζα λέγοντας «ας μας πει ο Βελέντζας πως έπαιρνε τα ματς η Ηλιούπολη» και κλείνοντας είπε ότι «την άλλη Κυριακή παίζουμε με μια εξίσου βρώμικη ομάδα, τον Απόλλωνα».

Ετσι λοιπόν γίνεται εύκολα κατανοητό ότι μετά τα «γαλλικά» που άκουσε ο Κούγιας βγήκε σχεδόν... πετώντας από τη Ριζούπολη μετά το «ντου» που του έκαναν οι οπαδοί του Απόλλωνα με την αστυνομία να τον οδηγεί τελικά εκτός γηπέδου... Όπως ήταν λογικό, ο Κούγιας υπέβαλε μηνύσεις και το θέμα θα έχει συνέχεια...

Κούγιας: «Εφαγα κλωτσιά στο κεφάλι»

Μετά το τέλος του αγώνα και σε δηλώσεις του στην «Ερασπορ» ο Κούγιας είπε: «Ειδοποιήσαμε τη διοίκηση του Απόλλωνα ότι μαζί με τον Φυντάνη θα πηγαίναμε να δούμε το παιχνίδι. Μας είπαν ότι θα μας υποδεχτούν. Είχε αρχίσει το ματς, καθίσαμε στις θέσεις μας και δέχθηκα μια κλωτσιά στο κεφάλι. Γυρίζω και βλέπω έναν άνθρωπο με μούσι που είναι ο πρόεδρος της ομάδας, Βελλής.

Στη συνέχεια δέχθηκα και μια δεύτερη κλωτσιά από έναν εύσσωμο τύπο, ο οποίος ήταν ο Βενεδίκης. Μαζί ήταν και ο Συρίγος. Το σημαντικό είναι ότι φώναζαν «σκοτώστε τους, έτσι κι αλλιώς θα χάσουμε στην Πάτρα». Και οι δύο είμαστε βαριά χτυπημένοι. Του Φυντάνη έχει σκιστεί το πρόσωπό του. Θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις. Έχουμε αναγνωρίσει τα άτομα. Παίζουμε την άλλη Τετάρτη στην Πάτρα.

Είναι κακό να συμβαίνει αυτό ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Κάνω έκκληση. Δεν συμβαίνει τίποτα για μας. Την Τετάρτη το παιχνίδι για μας θα είναι γιορτή και θα πανηγυρίσουμε την άνοδό μας. Να έρθουν όλοι στο γήπεδο.

Επειδή θέλουμε να γιορτάσουμε την άνοδό μας ας έρθουν και οι φίλαθλοι του Απόλλωνα. Θα τους έχουμε κρατήσει το πέταλο. Ευτυχώς έχουμε γήπεδο 17.000 θεατών. Μόνο έτσι μπορείς να αντιδράσεις στην αλητεία. Είναι πολύ κακό να γίνονται από διοικούντες και όχι από φιλάθλους».

«Εφερε φωτογράφους ο Κούγιας!»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Γιώργος Αγγελετόπουλος με την διαδικασία του αυτοφώρου βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα των Πατησίων, ενώ για το συμβάν δήλωσε ότι ο Κούγιας πήγε για να προκαλέσει, καθώς ουδέποτε ενημέρωσε τους διοικούντες τον Απόλλωνα για την παρουσία του στο γήπεδο, πήγε κι έκατσε μόνος του στην εξέδρα των οργανωμένων, ενώ είχε φέρει μαζί του και φωτογράφο!!!




Το κεφάλι του πάντως έχει μιά έφεση και ελκύει υποδήματα κάθε είδους....απο τακούνια μέχρι σπορτέξ .Θα φταίει μάλλον η "αποκλείνουσα συμπεριφορά του" !!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου