Blog Widget by LinkWithin

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΙ O ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.





5/3/2010
Η ηγετική μορφή της αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού μετά από συμπλοκή με τους άνδρες των ΜΑΤ.

Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του Mega Channel, βλέπουμε τον αστυνομικό των ΜΑΤ να ψεκάζει το πρόσωπο του Μανώλη Γλέζο, με χημικά από απόσταση λίγων μέτρων.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μίλησε για «ατυχές περιστατικό», ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δήλωσε «Σήμερα θα κάνουν το γύρο του κόσμου εικόνες ντροπής. Οι αστυνομικές δυνάμεις έπνιξαν με χημικά τον Μανώλη Γλέζο, το σύμβολο της εθνικής αντίστασης, τον άνθρωπο που κατέβασε από την Ακρόπολη τη ναζιστική σημαία. Αυτή η εικόνα δεν τιμάει κανέναν»


«Ο κ. Πάγκαλος χαρακτηρίζει «ατυχές περιστατικό» τα χημικά που δέχθηκε ο Μανώλης Γλέζος, προσθέτοντας ωστόσο: »Δεν ξέρω τι δουλειά είχε ο Μανώλης Γλέζος επιτιθέμενος εναντίον της φρουράς του Αγνωστου Στρατιώτη» !!.  πρόσθεσε δε ότι «Προφανώς ο Μ.Γλέζος, κάνει κακές παρέες».

Υπάρχουν βέβαια  στο διαδύκτιο εκατοντάδες φωτογραφίες με κατα πρόσωπο ψεκασμούς διαδηλωτών, με ληγμένα και απαγορευμένα απο συνθήκες που έχει υπογράψει το Ελληνικό κράτος.
Μαθητές 13 χρονών στη Σύρο, εργαζόμενοι που ζητάνε μια συνάντηση με τον υπουργό, συνταξιούχοι που διαμαρτύρονται, γυναίκες σε εγκυμοσύνη, Γιατροί, Αγρότες, Καθηγητές, Πανεπιστιμιακοί…… δέχονται κατα πρόσωπο όχι δολοφονικά γιαούρτια με χαμηλά λιπαρά, αλλά καρκινογόνα και επικίνδυνα αέρια.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ. Οι υπογραφές των υπουργών στις συνθήκες με τις οποίες απαγορεύεται η χρήση τους γιατί θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των διαδηλωτών , δεν συγκινούν κανέναν. Πολύ περισσότερο τους εισαγγελείς!!. Ο κ. Πάγκαλος, οι μεγαλοδημοσιογράφοι των κρατικοδίαιτων εργολάβων και άλλα στελέχη του κρατικοδίαιτου ΠΑΣΟΚ ζητάνε με απίστευτη λύσσα καταδίκη για τις επιθέσεις πολιτών κατα πολιτικών με γιαούρτι.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ!!.
Αρκεί να  καταδικάσετε τους κατα πρόσωπο ψεκασμούς πολιτών.
Αμέσως μόλις αποσύρεται τα απαγορευμένα χημικά.
Και μόλις παραπέμψετε στον εισαγγελέα όποιον διέταξε την χρήση τους.








ΠΗΓΗ: kepparou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου