Blog Widget by LinkWithin

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Θρίαμβος Π.Α.Ο Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 78-67





Μπάσκετ-Ευρωλίγκα (Πλέι Οφ – Δ’ Αγώνας): Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 78-67

Θριαμβευτική πρόκριση πήρε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ανέτρεψε τα προγνωστικά και υποχρέωσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης να είναι απλή… θεατής στο φετινό φάιναλ φορ (6-8/5), που θα διεξαχθεί στο «σπίτι» της. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 78-67 της Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, στον τέταρτο μεταξύ τους αγώνα, έκαναν το 3-1 στη σειρά και πήραν την πρόκριση για το 10ο φάιναλ φορ της ιστορίας τους, όπου θα διεκδικήσουν τον 6ο ευρωπαϊκό τίτλο τους.

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 34-33, 56-47, 78-67


Πασκουάλ: «Περάσαμε δύσκολες ώρες»

Ο Χαβιέ Πασκουάλ αποκάλυψε ότι η Μπαρτσελόνα ποτέ δεν πίστεψε ότι μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό. O Ισπανός τεχνικός δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ομάδα του έκανε τρεις σερί ήττες, σε ένα τόσο κομβικό σημείο.

Από την μεριά του ο εκνευρισμένος και εμφανώς απογοητευμένος Χαβιέ Πασκουάλ τόνισε «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τους εύχομαι το καλύτερο στο Final Four. Σε όλη την ομάδα και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ήταν μία προημιτελική φάση με παιχνίδια που ήταν ισορροπημένα. Στα 3,5 παιχνίδια, γιατί σήμερα στο δεύτερο μισό παίξαμε πολύ άσχημα. Πάψαμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε όταν χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας.

Τα λεπτά σήμερα περνούσαν δύσκολα. Δεν είχαμε ούτε ψυχή, ούτε πίστη για τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου