Blog Widget by LinkWithin

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Alter: Επίσχεση από τη Μ. Πέμπτη αν δεν πληρωθούν





Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση της διάσωσης του Alter καθώς μπορεί το fund Argo να κατέθεσε συγκεκριμένο σχέδιο για τη διάσωση του σταθμού και οι τράπεζες φαίνεται να συμφωνούν επί της αρχής αλλά οι καθυστερήσεις στις πληρωμές μισθών έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους σε οριακό σημείο. Οι ενώσεις των εργαζομένων δίνουν πίστωση χρόνου στη διοίκηση να καταβάλει τα χρωστούμενα μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη διαφορετικά ξεκινούν επίσχεση εργασίας και κυλιόμενες απεργίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος Γ. Κουρής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τρ. Πειραιώς ζητώντας €7 εκατ. για να πληρώσει τις οφειλές προς τους εργαζομένους αλλά δεν έχει λάβει απάντηση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Γ. Κουρής προσέφερε ως εγγύηση προσωπικό του ακίνητο.

Εν τω μεταξύ οι δημοσιογράφοι του Alter σε γενική τους συνέλευση σήμερα το μεσημέρι αποφάσισαν, εφόσον δεν εξοφληθούν πλήρως μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι (ζητούν να πληρωθούν τους μισθούς Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου, καθώς και το δώρο Πάσχα), να προχωρήσουν αμέσως ομαδικά σε επίσχεση εργασίας, κηρύσσοντας παράλληλα πολυήμερες απεργίες.

Η επίσχεση εργασίας αρχίζει αμέσως μετά το κλείσιμο των τραπεζών την Πέμπτη το μεσημέρι.


ΠΗΓΗ: sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου