Blog Widget by LinkWithin

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Φιάσκο η συναυλία της Βίσση για τον ΠΑΟ





Πλυτάς: "Μπήκαμε μέσα"

Ο Νίκος Πλυτάς μίλησε για το οικονομικό φιάσκο με την συναυλία της Άννας Βίσση που όχι μόνο δεν βοήθησε τον Παναθηναϊκό, αλλά τον έβαλε και μέσα!

«Το συνολικό κόστος της συναυλίας έφτασε τις 190.000 ευρώ, μαζί με το ΦΠΑ. Περίπου 100.000 κόστισε η εταιρεία της κυρίας Βίσση. Όχι η ίδια, όλα τα υπόλοιπα. Οι μουσικοί, οι ηλεκτρολόγοι κλπ. Επίσης, ένα μεγάλο κομμάτι ήταν το μερίδιο που παίρνει η εταιρεία των μουσικών για τα πνευματικά δικαιώματα, ένα άλλο μέρος πήγε σε διαφημίσεις που βάλαμε σε λεωφορεία, ενώ το ΟΑΚΑ πήρε 40.000 ευρώ και κάτι», είπε για τα έξοδα.

Για τα έσοδα που προσδοκούσαν να έχουν ανέφερε: «Είχαμε βγάλει εισιτήρια για όλο το ΟΑΚΑ. Φυσικά δεν είχαμε υπολογίσει ότι θα γίνει sold out, αλλά περιμέναμε έναν καλό αριθμό 10-12 χιλιάδων εισιτηρίων. Αν γινόταν αυτό θα είχαμε περίπου 200.000 ευρώ καθαρό κέρδος. Με αυτά τα χρήματα θα πληρώναμε όλους τους αθλητές μέχρι 31 Μαΐου και θα κάναμε και σχέδια για του χρόνου. Και τελικά όχι μόνο δεν πετύχαμε, αλλά έχουμε μπει και μέσα. Το πόσο μέσα θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες».

Για την πρόθεση του Νίκου Ρισβά να παραιτηθεί είπε πως: «Το ποσό έχει ήδη καλυφθεί από τον κ. Ρισβά. Τα σενάρια για παραίτηση δεν τα γνωρίζω. Μίλησα μαζί του χθες, αλλά δεν μου είπε κάτι».



πηγή prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου