Blog Widget by LinkWithin

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Σύλληψη υποψήφιου Περιφεριάρχη της Χρυσής Αυγής για διπλή δολοφονία


Εξιχνιάστηκε η διπλή δολοφονία της 26ης Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι με θύματα τον καθηγητή Αστρολογίας Μιλτιάδη Μουτάφη και την ιδιοκτήτρια εταιρείας πώλησης καλλυντικών μέσω Ιντερνετ Παρασκευή Γκέζου, που στεγάζονταν στον ίδιο χώρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα ο 36χρονος Χρήστος Ρήγας ιδιοκτήτης καφενείου στον Άγιο Παντελεήμονα και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας (κλίκ εδώ) με την "Χρυσή Αυγή", ο οποίος έχει κατά το παρελθόν κατηγορηθεί για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου στο χώρο της νύχτας και του υποκόσμου.

Το newsit επικαλείται πληροφορίες του που μιλούν για αδιάσειστα στοιχεία στοιχεία σε βάρος του. Όλα δείχνουν ότι ο 36χρονος έκανε το λάθος να πάει το όπλο με το οποίο φαίνεται πως έγινε το έγκλημα σε οπλουργό λέγοντάς του “πως είχε κάνει ζημιά” με αυτό και του ζήτησε να του αλλάξει τα στοιχεία.

Ο δράστης δεν έχει πει εάν επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου και για λογαριασμό ποιου το εκτέλεσε ωστόσο οι αστυνομικοί κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του 36χρονου εμπλέκεται σε συμβόλαιο ανθρώπων της νύχτας. Τον είχε κατονομάσει ως εντολέα του (για λογαριασμό τρίτου) ο πρώην υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που είχε λάβει εντολή να σκοτώσει τους ιδιοκτήτες του γνωστού κλαμπ “Καραμέλα” στη λεωφόρο Συγγρού.
Υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής;

Ο 36χρονος που έχει πλούσια δράση με ακροδεξιές οργανώσεις και είχε κατέβει και υποψήφιος βουλευτής και περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδας με την “Εθνική Συσπείρωση” (Χρυσή Αυγή), είχε συλληφθεί άλλη μια φορά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα καθώς σε έλεγχο που είχε γίνει από αστυνομικούς που σταμάτησαν το πολυτελές τζιπ με το οποίο κινούνταν είχε βρεθεί ένα όπλο. Σύγχυση υπάρχει για την ιδιότητα του συλληφθέντα, καθώς τα περισσότερα μέσα δείχνουν τον ιδιοκτήτη γνωστού καφενείου στην περιοχή, το οποίο θεωρείται “κέντρο επιχειρήσεων” των χρυσαυγιτών, ενώ το NewsBomb αναφέρει ότι διατηρούσε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη.

Σε αντίθεση με τους έφηβους ύποπτους για “τρομοκρατία” των οποίων τα πρόσωπα και τα ονόματα περιφέρονται από ι σε εφημερίδες και τηλεοράσεις, δυστυχώς (για τους πρώτους), στις περιπτώσεις των Ναζί κατηγορούμενων για εν ψυχρώ δολοφονίες και εκτέλεσης συμβόλαιων θανάτου, το ιδιωτικό απόρρητο παραμένει σεβαστό μέχρι κεραίας.

Πηγές: Ελευθεροτυπία, ΑΠΕ, Νewsit,paralilografos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου