Blog Widget by LinkWithin

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Mετωπική σύγκρουση επιταφίου με μοτοσυκλέτα !





Ναι συνέβει και αυτό! Που αλλό στην Ικαρία. Μετά τις απίστευτες κι όμως αληθίνες μετωπικές συγκρούσεις "παπιών" που έχουν γίνει στο νησί,ήρθε η ώρα για κάτι πιο πρωτότυπο!

Σύγκρουση κατά την περιφορά του επιταφίου στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας

Από αυτό το εικονιζόμενο σημείο της πόλης του Αγ. Κηρύκου, ξεκίνησε την τρελή του κούρσα, την Μεγάλη Παρασκευή στις 9.20 το βράδυ, ο 19χρονος αναβάτης μηχανής μεγάλου κυβισμού (600cc) ο οποίος δεν σταμάτησε στο σήμα του τροχονόμου που τον προέτρεπε να στρίψει δεξιά προς την άνοδο για το Νοσοκομείο αλλά συνέχυσε ευθεία, αναπτύσσοντας ταχύτητα, όπου στα 200 μέτρα συναντήθηκε με την πομπή του Επιτάφιου! Μπροστά από τους πιστούς βρισκόταν το περιπολικό της Αστυνομίας το οποίο "φρέναρε" την σύγκρουση της μηχανής με τον κόσμο!

Δυστυχώς όμως, τραυμάτησε σοβάρα έναν 22χρονο και πιο ελαφριά δυο ακόμα νεαρά κορίτσια, μέλη της Φιλαρμονικής του δήμου Ικαρίας που βρισκόταν πίσω από το όχημα και μπροστά από τον Επιτάφιο με αποτέλεσμα ο νέος να μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Αθήνα όπου ακόμα και σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές βρίσκεται στην εντατική.

Ο οδηγός της μηχανής δεν ακολούθησε την υπόδειξη "αναχαίτιση του οχήματος" από τον πεζό τροχονόμο, διότι δεν είχε δίπλωμα και νόμιζε ότι είχε βρεθεί σε έλεγχο της Αστυνομίας!

Ευχόμαστε την πλήρη και γρήγορη ανάρρωση του μικρού άμυαλου οδηγού!



ikariamag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου