Blog Widget by LinkWithin

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ο Max Keiser στην Αθήνα

Ο Max Keiser βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα γυρίσει και ένα μίνι-ντοκιμαντέρ. Μπορεί να μη συμφωνούμε σε όλα, ωστόσο συμφωνούμε σε αρκετά, και σίγουρα ο Keiser έχει και το χάρισμα να "ηλεκτρίζει τα πλήθη".

Για όσους βρίσκονται στην Αθήνα, ανακοίνωσε στο site του ότι απόψε θα βρίσκεται στο "Avalon":
Avalon Bar & Restaurant
Leokoriou 20 & Sarri Streets
Psyrri, Athens Ώρα: 20.00

Ο διάσημος οικονομικός αναλυτής και δημοσιογράφος Max Keiser, εμφανίστηκε  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «KONTRA channel. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Max Keiser ήταν από τους πρώτους που είχαν διαφωνήσει δημοσίως και διεθνώς με το Μνημόνιο και τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Πρώτος αυτός, σε τηλεοπτικές εμφανίσεις του στο εξωτερικό, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στον ελληνικό λαό -ένα χρόνο πριν- μιλώντας για εθνική προδοσία και ξεπούλημα της Ελλάδας.

Ο Max Keiser έγινε γνωστός στη χώρα μας μέσω του διαδικτύου, αφού από τα ελληνικά κανάλια είναι κομμένος. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, ο Max Keiser βρήκε τηλεοπτικό ελληνικό βήμα στο «KONTRA channel» και για μια ακόμη φορά τα έχωσε κανονικά!


Η συνέντευξη που είχε δώσει ο Max Keiser στο «Al Jazeera», τον Μάρτιο του 2010, και άλλα βίντεο  που τον έκαναν πασίγνωστο στη χώρα μας:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου