Blog Widget by LinkWithin

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΜΑΤ VS ΜΑΤ ΕΠΑΙΖΑΝ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!





Πριν λίγο, κωμικοτραγικές καταστάσεις από τους προστάτες του πολίτη για ένα πακέτο τσιγάρα.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μια διμοιρία που ήταν σταθμευμένη στα Εξάρχεια πλακώθηκε μόνη της στο ξύλο,εν ώρα υπηρεσίας, για ένα πακέτο τσιγάρα. "Ποιανού είναι;", "δικό μου", "όχι ρε δικό μου", "τι λες ρε μαλάκα δικό μου".Ο τσαμπουκάς δέν άργησε να αρχίσει. Μπουνιές και κλωτσίες. Η κλούβα εντελώς αφύλαχτη, την έπαιρνες και έφευγες. Περαστικοί και οδηγοί δε μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε. Ένας οδηγός ταξί πήγε να το παίξει  μεσολαβητής. Τους φωνάζει, "ρε παιδιά μην τσακώνεστε, ήρεμα, ήρεμα, πώς κάνετε έτσι για δέκα τσιγάρα". Και γυρίζει ένας άντρας των ΜΑΤ, μέσα από το σωρό, με γυάλινα μάτια τελείως και του λέει, φύγε ρε, φύγε θα γίνει χαμός.

Τους καταλαβαίνουμε! Στην Κερατέα υπάρχει ανακωχή,δέν υπήρχε και καμιά πορεία η απεργία σήμερα να ξεσπάσουν κάπου και έτσι ξέσπασαν ο ένας στον άλλον.
Αν φέρονται έτσι μεταξύ τους για ένα πακέτο τσιγάρα, καταλαβαίνει κανείς με πόση νυφαλιότητα,ωριμότητα,ψυχραιμία κ.λ.π φέρονται στους πολίτες.
Κάποια στιγμή απ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,θα πρέπει να μας πούν τι πίνουν και δε μας δίνουν οι υπαλληλοί του. Όσοι έχουν πάει έστω σε 2-3 πορείες και έχουν λίγη παρατηρητικότητα ίσως το έπιασαν το υπονοούμενο!

1 σχόλιο: