Blog Widget by LinkWithin

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ανεγκέφαλοι «μπαχαλάκηδες» ή συνειδητοί προβοκάτορες;





Έχουν γίνει πια ξεκάθαρα τα χθεσινά γεγονότα στα Εξάρχεια που είχαν σαν αποτέλεσμα των τραυματισμό τριών πολιτών, ο ένας απ’ τους οποίους  νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στην εντατική.

Εδώ να το ξεκαθαρίσουμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται για ενέργειες λαϊκής αντιβίας ή λαϊκής αυτοάμυνας που είναι απολύτως δικαιολογημένες σε συγκεκριμένες περιπτώσεις απέναντι στους κατασταλτικούς μηχανισμούς. Σ’ αυτό το περιστατικό των Εξαρχείων, έχουμε μια ενέργεια τυφλής βίας  με καθαρά φασιστικά χαρακτηριστικά.

Δεν θα μπούμε σε αστυνομικά σενάρια για το ποιοι την προκάλεσαν. Η διαπίστωση όμως είναι μια: Είτε προήλθε από εντελώς ανεγκέφαλους «μπαχαλάκηδες», είτε από συνειδητούς προβοκάτορες πρόκειται για μια εγκληματική ενέργεια που εξυπηρετεί το σύστημα και τους μηχανισμούς του.

ΠΗΓΗ: Βαθύ κόκκινο

To σχολιό μας.Άλλο λαική αντιβία και λαική αυτοάμυνα ενάντιων κατασταλτικών μηχανισμών και άλλο τυφλή βία με παράπλευρες απώλειες.Πιστέυουμε πως ενέργειες τυφλής βίας και λογικές παράπλευρων απωλειών δεν συνάδουν με τη λογική και την ιδεολογία του προοδευτικού χώρου γενικότερα,είτε του αριστερού είτε του αναρχικού/αντιεξουσιαστικου.Συνειδητοί προβοκάτορες ή ανεγκέφαλοι επαναστάτες της τεστοστερόνης;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου