Blog Widget by LinkWithin

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ + ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ = L.F.E MIA ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ!



Εδώ και χρόνια είναι κοινό μυστικό η σχέσεις στοργής της αστυνομίας με Εθνικιστικούς,ακροδεξιούς και νεοναζιστικούς κύκλους και κυρίως με το ΛΑΟΣ και την Χρυσή Αυγή.Δέν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε κάθε προεκλογική περίοδο οι περιοδείες του Καρατζαφέρη ξεκινούν απο το Κέντρο των ΜΑΤ στην Καισαριανή.Αποδεδειγμένες είναι και οι σχέσεις ακροδεξιών μεγαλοστελεχών με την ΕΥΠ σύμφωνα με το απόρητο έγγραφο που βλέπετε παρακάτω και απο το 1984 είχε δημοσιέυσει η "Αυριανή". Το ερώτημα γιατί κανείς δέν κάνει κάτι για να αλάξει αυτό είναι μάλλον ρητορικό.

Μιχαλολιάκος (πρόεδρος Χρυσής Αυγής) και Πλέυρης σε λίστα πληρωμών της ΕΥΠ εν ετει 1984

 Κράτος και παρακράτος έχουν αγαστή συνεργασία και χρειάζονται ο ένας τον άλλο για να συντηρηθούν.Δέν είναι καθόλου παράλογο λοιπόν το αίτημα κάποιων να διαλυθούν τα ΜΑΤ και όλα τα ειδικά σώματα της αστυνομίας.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι οτι τόσο το ΛΑΟΣ όσο και η Χρυσή Αυγή, έχουν στήσει μέσα στο σώμα οργανωμένους μηχανισμούς προπαγάνδας,έχωντας καταφέρει να ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του σώματος.Μηχανισμούς που τις περισσότερες φορές μάχονται ο ένας τον άλλο για το ποιός θα έχει τον έλεγχο κάποιων σωμάτων. Σε πολλές περιπτώσεις αυτός ο ανταγωνισμός μετατρέπεται σε πόλεμο.Έτσι εξηγούν κάποιοι και τα  2 σχετικά πρόσφατα περιστατικά βίαιης απόθησης απο ένστολους, ομάδας αστυνομικών εκτώς υπηρεσίας και ακροδεξιών που είχαν συγκεντρωθεί έξω απο τη Βουλή, αλλά και τα δακρυγόνα και το ξύλο πού έριξαν τα ΜΑΤ σε μέλη της Χρυσής Αυγής πρίν μερικούς μήνες στον Αγ. Παντελεήμονα.

Σε περιόδους όπως μετά την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου όπως και τώρα μετά και την δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη οι ασστυνομικοί έχασαν κάθε έλεγχο στήν διαχρονική προσπάθειά τους να καλυφθούν, (θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει).Αναγκάζωντας ακόμα και τον αρμόδιο Υπουργό Χρήστο Παπουτσή (για τους δικούς του λόγους) να παραδεχτεί αυτό που χρόνια είναι κοινό μυστικό.Μάλιστα μιλώντας σε σύσκεψη με τις ηγεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας και τους επιτελείς τους, καθώς και την ηγεσία της ΕΥΠ.
Ερωτώμενος μάλιστα για το πογκρόμ εναντίον αλλοδαπών και ειδικά γιατί από τις 47 προσαγωγές εκ των οποίων οι 42 αφορούσαν σε Έλληνες έγινε μόνο μια σύλληψη και αυτή αλλοδαπού το χαρακτήρισε με στόμφο “εντυπωσιακό”!
 
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=77727&catid=3


Όπως διαβάζουμε στο χτεσινό άρθρο της Ελευθεροτυπίας

Τα ΜΑΤ ψηφίζουν άκρα δεξιά
Συχνά πυκνά οι άνδρες των ΜΑΤ εκτονώνουν απρόκλητα το μίσος τους προς τους διαδηλωτές, ωστόσο είναι πια κοινή η διαπίστωση ότι οι αστυνομικές επιθέσεις στις πορείες έχουν «ανέβει» επιχειρησιακό επίπεδο ενώ διαθέτουν συγκεκριμένη πολιτική στόχευση.

Εξάλλου οι περισσότεροι από τους άνδρες των ΜΑΤ ψηφίζουν ΛΑΟΣ και Χρυσή Αυγή, όπως καταγγέλλει στην «Κ.Ε.» ο Θανάσης Μπαρτσώκας, πρώην δήμαρχος Καισαριανής.

Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές του 2009 είχε δημοσιοποιήσει έναν πίνακα, σύμφωνα με τον οποίο η αύξηση των ποσοστών των εν λόγω κομμάτων στο 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα της Καισαριανής οφειλόταν στο γεγονός ότι προστέθηκαν χιλιάδες άνδρες των ΜΑΤ από τους ειδικούς καταλόγους της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=275476

Συγκεκριμένα τότε, βάσει των εκλογικών καταλόγων και των αποτελεσμάτων του Υπ.Εσωτερικών

Στο 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα της Καισαριανής στις Ευρωεκλογές το ποσοστό του ΛΑΟΣ ήταν 15,64% και της «Χρυσής Αυγής» 1,43%. Στο 2ο Εκλογικό Διαμέρισμα το ποσοστό του ΛΑΟΣ ήταν 6,46% και της «Χρυσής Αυγής» 0,63%. Και στις δύο περιπτώσεις στο 1ο Διαμέρισμα τα ποσοστά ΛΑΟΣ-»Χρυσή Αυγή» είναι σχεδόν τριπλάσια από το 2ο Διαμέρισμα. Ο λόγος; Απλά στο 1ο Εκλογικό διαμέρισμα για κάθε εκλογικό τμήμα (με περίπου 300 εγγεγραμμένους) έχουν προστεθεί άλλοι 100 από ειδικούς καταλόγους της Διευθ. Αστ. Επιχειρ. Αττικής. Δηλαδή, μια αύξηση του 33% των ψηφισάντων αποκλειστικά με αστυνομικούς έχει σαν αποτέλεσμα μια αύξηση που αγγίζει το 200% στο συνολικό αποτέλεσμα του ΛΑΟΣ και της «Χρυσής Αυγής» στο 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα Καισαριανής! Κάτι που μας δείχνει με τη σειρά του, ότι περίπου το 40%, ίσως και παραπάνω των αστυνομικών από τους ειδικούς καταλόγους της ΕΛΑΣ ψήφισαν ΛΑΟΣ και «Χρυσή Αυγή»!

Για την επαλήθευση, τα ίδια ακριβώς και στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτώβρη: Στο 1ο Εκλογικό διαμέρισμα (εμπλουτισμένο με αστυνομικούς από τους ειδικούς καταλόγους) το ΛΑΟΣ πήρε 12,47% και η «Χρυσή Αυγή» 0,48%. Στο 2ο Εκλογικό Διαμέρισμα το ΛΑΟΣ πήρε 5,72% και η «Χρυσή Αυγή» 0,30%.

http://tvxs.gr/node/21125

Τα στοιχεία πολλά!
Σχεδόν κάθε πολίτης που έχει πάρει μέρος σε απεργείες και διαδηλώσεις και έχει έρθει αντιμέτωπος με "προστάτες του πολίτη" έχει και μία μαρτυρία που αποδεικνύει τα παραπάνω.Φασιστική συμπεριφορά,φασιστικά σύμβολα στον εξοπλισμό,αδικαιολόγιτο μίσος ακόμα και συνθήματα απο άντρες των ΜΑΤ.
Ευτυχώς όμως στην εποχή του ίντερνετ και της κάμερας σχεδόν τίποτα δεν μένει κρυφό

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ


[06/12/2010] Μετά την πορεία  για τα δύο χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Τα γραφεία της Νεολαίας Συνασπισμού στην οδό Θεμιστοκλέους στα Εξάρχια δέχτηκαν επίθεση διαδοχικά από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.Μεταξύ άλλων οι ματατζήδες φώναζαν ότι «θα έχουμε και άλλον 15 χρόνο νεκρό”, κλώτσαγαν την πόρτα και χτυπούσαν τα κουδούνια ουρλιάζοντας ότι θα “ανέβουν πάνω και θα κάνουν τη γιάφκα(!) λίμπα”, κραύγαζαν “Ζήτω ο Άδωνις Γεωργιάδης” και εθνικιστικούς ύμνους.
http://tvxs.gr/node/72764

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ VIDEO ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


H Σπαρτιάτικη περικεφαλαία συμβόλο που χρησιμοποιεί η Χ.Α στα κράνη μιας ολόκληρης "παρέας" της ομαδας ΔΙ.ΑΣ

 
Κανονική περικεφαλαία σε κλούβα των ΜΑΤ
Χαροπός ΜΑΤατζής με το σήμα των ναζιστικών s.s

προτοσέλιδο Ελευθεροτυπίας

το σύνθημα της Χ.Α "Ελλάς ή τέφρα" στον εξοπλισμό

Χρυσαυγήτες παρέα με τα ΜΑΤ

Χρυσαυγήτες στο facebook για τις προχθεσινές προσαγωγές μουφα

ο ναζιστικός Στόχος σε περιπολικό

και άλλοι ναζι παρέα με ΜΑΤ



NO COMMENTS
 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ VIDEO
Περιπολικό αφήνει ελεύθερους ακροδεξιούς και στη θέση τους βάζει μετανάστες εκ των οποίων ο ένας τραυματίας απο ακροδεξιούς


  

1 σχόλιο: