Blog Widget by LinkWithin

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Στις 2.30 ξημερώματα Πέμπτης οι Αγανακτισμένοι επεστρεψαν στο Σύνταγμα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στις 2.30 ξημερώματα Πέμπτης οι Αγανακτισμένοι επέστρεψαν στο Σύνταγμα [ΒΙΝΤΕΟ]

Ανακατέλαβαν την πλατεία!

Όση ώρα οι Αγανακτισμένοι – Αποφασισμένοι βρίσκονταν στο προαύλιο του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΘΗΝΑ 9,84, οι μπαχαλάκηδες και οι συνεργοί τους τα ΜΑΤ, είχαν αφήσει την πλατεία ολοκληρωτικά κατεστραμμένη και έρημη. Οι μπουλντόζες του δήμου Αθηναίων μάλιστα είχαν αρχίσει να καθαρίζουν το πεδίο της μάχης. 

Μόνο που λογάριαζαν, όλοι αυτοί, δίχως τους Αγανακτισμένους. Τα παιδιά της πλατείας ξεκίνησαν πορεία από το Γκάζι, όπου βρίσκεται το δημοτικό ραδιόφωνο της πρωτεύουσας, και ανεβαίνοντας την οδό Ερμού αιφνιδίασαν τους πάντες. Με τον Λουκάνικο πρωτοπόρο στην κεφαλη της πορείας, με  ένα ταμπούρλο που εδινε ρυθμό  και το σύνθημα «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία, Η Χούντα δεν τελείωσε το ’73″, οι Αγανακτισμένοι – Αποφασισμένοι ξαναμπήκαν στην πλατεία Συντάγματος στις 2.30 το πρωί της Πέμπτης.
Η απόφαση του λαού μας για αγώνα διαρκείας είναι δεδομένη. Κανένα παρακράτος, καμία Ολιγαρχία και κανένας μηχανισμός δεν μπορεί να αναχαιτίσει το μεγάλο ποτάμι της λαϊκής αγανάκτησης. Οι Αγανακτισμένοι – Αποφασισμένοι επέστρεψαν στο Σύνταγμα. Τίποτα δεν τελείωσε.Ολα τωρα αρχίζουν.Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τη νίκη! Αύριο στις 6.00 μ.μ ξανά όλοι στο Σύνταγμα να συνεχίσουμε αυτο που αρχίσαμε εδω και 36 μέρες μέχρι τη νίκη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου