Blog Widget by LinkWithin

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ενταση και χημικά σε..επικινδυνους παπούδες και μωρά !


Κυριακή 5 ιουνίου.
Κατά τις 8 το βράδυ και ενώ η κίνηση προς την πλατεία αυξανόταν, το μετρό κατέβασε πολίτες στον σταθμό του Ευαγγελισμού καθώς στον σταθμό Συντάγματος γινοταν το αδιαχώρητο . Προχωρώντας προς το Σύνταγμα, οι απλοί πολίτες άπειροι από πορείες και διαδηλώσεις, οικογενειάρχες με παιδιά καθώς και ηλικιωμένοι, βρέθηκαν αντιμέτωποι με διμοιριες των ΜΑΤ που είχαν κλείσει με κλούβες την Β.Σοφίας για να εμποδίσουν τον κόσμο να φτάσει στο Συνταγμα. Το αποτέλεσμα ήταν  να γιουχάρωνται από τον πολύ κόσμο.Θεωρώντας αυτονόητο το δικαίωμα της ελεύθερης διέλευσης στους δρόμους, οι πολίτες, ζήτησαν από τα ΜΑΤ, να ανοίξουν τον δρόμο να περάσουν. Όταν η απαγόρευση της συμετοχής τους στην συγκέντρωση συνεχιστηκε ο εξαγριωμένος πλέον κόσμος έκανε ντου και έσπασαν τη  γραμμή των ΜΑΤ. 20 άτομα κατάφεραν και πέρασαν. Επιδεικνύοντας τότε μεγάλη ομοψυχία πρώς τους συμπολίτες τους, οι άντρες των ΜΑΤ  αντέδρασαν ψεκάζοντας χημικά τους εμβρόντητους πολίτες, ανάμεσά τους ηλικιωμένοι και 2 μωρά σε καρότσι!

Για αρκετή ώρα, πλήθος κόσμου μέσα σε πανικό λόγο της απρόσμενης επίθεσης των ΜΑΤ και της βαριάς από τα χημικά ατμόσφαιρας, παρέμεινε εγκλωβισμένο ανάμεσα στις δύο γραμμές τους, εκδηλώνοντας φωναχτά την απορία τους για την επίθεση αυτή, ενώ όσοι κατέφθαναν από το σταθμό του Ευαγγελισμού, ζητούσαν από τα ΜΑΤ να επιδείξουν λογική.

Μάταια όμως όπως θα δείτε και στο βίντεο τα ΜΑΤ δέν έδειξαν την παραμικρή ανοχή και ανθρωπιά και δεν επέτρεψαν να περάσει ούτε καν το καρότσι με τα 2 μωρά που πρίν λίγο είχαν ψεκασεί με επικίνδυνα χημικά!

Τελικά ο περικυκλωμένος απο διμοιρίες κόσμος έφυγε από την οδό Σέκερη.





"Παιδιά να περάσουμε το καρότσι γιατί φάγαμε δακρυγόνα πρίν"...δείτε την απαντηση των ΜΑΤ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου