Blog Widget by LinkWithin

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Απίστευτα ψέματα από το ΠΑΣΟΚ Λέσβου για να προστατέψει το Σηφουνάκη!!!!

Καταδικάζουν τη συμπεριφορά του Ν. Σηφουνάκη




Πανικός στο ΠΑΣΟΚ ΛΕΣΒΟΥ -Κατέβασαν το Ιστολόγιο τους μετά την αποκάλυψή  για τα ψέματά τους

Οι λέξεις “ψέμα” , “πολιτική αλητεία”, “απάτη” , “προπαγάνδα” αδυνατούν να περιγράψουν την άποψη του  ΠΑΣΟΚ Λέσβου για τα γεγονότα της μαρίνας με πρωταγωνιστή το Ν. Σηφουνάκη . Στην προσπάθειά του το ΠΑΣΟΚ Λέσβου να προστατέψει το κ. Σηφουνάκη καταφεύγει σε μια πρωτοφανή μέθοδο που θα ζήλευε και ο καλύτερος προπαγανδιστής του κόσμου.
Ας πάρουμε το θέμα από την αρχή.
Στις 23:45  Παρασκευή 17-6-2011  ο υπουργός  κ. Ν. Σηφουνάκης , ενώ βρισκόταν σε έκθεση στη μαρίνα της Μυτιλήνης βρέθηκε εν μέσω εξαγριωμένου πλήθους που τον εξύβρισε και τον γιούχαρε.
Τότε, υποστηρίζουν οι διαδηλωτές, ο κ. Σηφουνάκης με τον οδηγό του επιτέθηκε στους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Λέσβου Αριστείδης  Σγάτζου να χτυπηθεί ελαφρώς από το αυτοκίνητο του κ. Σηφουνάκη.  Σ’αυτό το σημείο υπάρχει μια διαφωνία για το αν ο οδηγός το έκανε σκόπιμα ή όχι. Εμείς θα δεχτούμε ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση από τον οδηγό και ήταν μια λάθος κίνηση κάτω από την πίεση των εξαγριωμένων διαδηλωτών. Το βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα είναι μετά το ελαφρύ χτύπημα του εκπαιδευτικού.
Τι θα περίμενε κάποιος λογικός άνθρωπος από το ΠΑΣΟΚ Λέσβου για αυτό το συμβάν; Μια ανακοίνωση καταδίκης των αποδοκιμασιών του Υπουργού και ένα συγνώμη προς τον Εκπαιδευτικό που χτυπήθηκε.
Το ΠΑΣΟΚ Λέσβου όμως μάλλον έχει μεγάλη υποχρέωση στο Νίκο Σηφουνάκη…… Οπότε το ρίχνει στο ψέμα και στην παραπληροφόρηση για να βγάλει ΗΡΩΑ το Νίκο Σηφουνάκη και να συκοφαντήσει το σύνολο των εκπαιδευτικών !!!!!
Κρατήστε την ψυχραιμία σας και διαβάστε τα ασύστολα ψέμματα που λέεει το ΠΑΣΟΚ Λέσβου :
“Όσο απίστευτο και αν φαίνεται είναι όμως αληθινό. Οι αγανακτισμένοι πολίτες που προπηλάκισαν τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Σηφουνάκη  στη Μαρίνα της Λέσβου,  όταν ο τελευταίος αναχωρούσε από τα εγκαίνια του  1ου Ελληνοτουρκικού  Εμπορικού και Πολιτιστικού Φεστιβάλ, ήταν καθηγητές. Το θράσος τους ήταν τόσο μεγάλο που όχι μόνο έκρυψαν την ιδιότητά τους αλλά έβγαλαν και ανακοίνωση , ως “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ” με την οποία κατήγγειλαν το Πρόεδρο του Συλλόγου των καθηγητών,  Αλέξανδρο Κουτσαντώνη, γιατί δεν τους μιμήθηκε, του κ. Αλέξανδρου Κουτσαντώνη. Αυτή την ανακοίνωση/καταγγελία μάλιστα την έστειλαν και στα ΜΜΕ. Στη συνέχεια έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία , αν και επιτιθέμενοι, προσπαθούν να αντιστρέψουν την αλήθεια, η οποία φαίνεται καθαρά από το video που προβάλλεται σε όλα τα bloggs . Καταγγέλλουν το κ. Νίκο Σηφουνάκη ως επιτιθέμενο και δηλώνουν μάλιστα και  τραυματισμό γνωστού συνδικαλιστή, Αριστείδης Σγάτζου μέλους του ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π. Ε. Λέσβου.”

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ:

Το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί μια ανακοίνωση της Αγωνιστικής Παρέμβασης Εκπαιδευτικών Λέσβου (πριν από τα γεγονότα της μαρίνας)  που αφορά τον κ. Κουτσαντώνη και την απουσία του από το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λέσβου όπου θέμα συζήτησης ήταν κυρίως  η δεύτερη ξένη γλώσσα και η λειτουργία του νέου ΔΣ .  Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν θεωρώντας ότι οι πολίτες είναι ηλίθιοι χρησιμοποιεί αυτή την ανακοίνωση για να αποδείξει ότι τα επεισόδια ήταν προσχεδιασμένα από τους εκπαιδευτικούς.  
ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ διαβάστε ξανά την ανακοίνωση και την απάντηση του κ. Κουτσαντώνη: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ. Και κάτι ακόμη στο βίντεο – που επαναλαμβάνουμε ξεκινάει μετά το χτύπημα του εκπαιδευτικού από το αυτοκίνητο του κ. Σηφουνάκη – φαίνονται διαδηλωτές που δεν είναι εκπαιδευτικοί.
Με δύο λόγια το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να αποδείξει ότι το επεισόδιο ήταν προσχεδιασμένο από εκπαιδευτικούς!  ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ  ΟΜΩΣ!
Η ανακοίνωση την οποία χρησιμοποίησαν για να στηρίξουν το ψέμα τους εκδόθηκε το βράδυ της 16ης Ιουνίου και δημοσιεύτηκε το πρωί της 17ης Ιουνίου στο lesvosnews:    http://lesvosnews.net/2011/06/17/4-281/     24 ώρες πριν από τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ!!!!!
Και το κερασάκι στα ψέματα του ΠΑΣΟΚ  είναι η φράση ότι το βίντεο αποδεικνύει την επιθετικότητα των διαδηλωτών…!!!!   Καλά δεν διάβασαν ότι η κάμερα άρχισε να καταγράφει μετά το χτύπημα του διαδηλωτή όπου η ένταση είχε χτυπήσει κόκκινο; Αλήθεια το ΠΑΣΟΚ γιατί  δεν λέει τίποτα για την απάθεια των αστυνομικών; Το ΠΑΣΟΚ να ευγνωμονεί την τύχη του που δεν είχε ξεκινήσει βίντεο η καταγραφή από την αρχή του επεισοδίου με το χτύπημα του διαδηλωτή….τότε ίσως να ζητούσε συγνώμη -αναγκαστικά – και ίσως ο οδηγός του κ. Σηφουνάκη να ήταν στο αυτόφωρο!
——————————–
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Παρακολουθούμε τα τοπικά ΜΜΕ (ραδιόφωνα,τηλεοράσεις,εφημερίδες). Η πρώτη εντύπωση είναι ότι κάποιοι καταβάλουν μια προσπάθεια να “θάψουν¨ το θέμα.  Ένα θέμα για το οποίο μιλάνε όλα τα δημοσιογραφία sites και το βίντεο  με τις αποδοκιμασίες πλησιάζει συνολικά τις 100.000 προβολές στο youtube.
Θα δούμε και τις εκδόσεις της Δευτέρας και της Τρίτης. 
Ο καθένας ας βγάλει συμπέρασμα για  ποια ΜΜΕ της Λέσβου είναι εξαρτημένα…. 

Δείτε το βίντεο και τις αντιδράσεις:
http://lesvosnews.net/2011/06/18/sifounakis-2/


πηγή lesvosnews.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου