Blog Widget by LinkWithin

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

«Επικίνδυνος για την Δημοκρατία ο Πάγκαλος»

 
Για επικίνδυνη αντιδημοκρατική τακτική του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου, έκανε λόγο ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ Δ. Βίτσας, σε δήλωσή του, με αφορμή τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Πάγκαλου στο πρωινό πρόγραμμα της ΝΕΤ.

«Το ακατάσχετο υβρεολόγιο, εν είδει προγραμματικών δηλώσεων του κ. Πάγκαλου στη ΝΕΤ, δικαιολογεί και την παρουσία του στη νέα κυβέρνηση. Δεν πρόκειται περί εμμονής ή γραφικότητας του ιδίου, αλλά περί επικίνδυνης αντιδημοκρατικής τακτικής.


Ο κ. Πάγκαλος, καθισμένος πάνω στη βουλευτική του ασυλία, θεωρεί δικαίωμά του να βρίζει και να συκοφαντεί. Ίσως πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κρύψει τη βία που ασκεί η κυβέρνηση ενάντια στους εργαζόμενους και την τεράστια πλειοψηφία της κοινωνίας, ενάντια στην αξιοπρέπεια και την ιστορία του λαού μας.


Άδικος ο κόπος του. Η αξιοπιστία της κυβέρνησης έχει χαθεί ανεπιστρεπτί και το καράβι της κυβέρνησης μπάζει νερά από παντού. Θα τους πνίξουν η οργή και ο πόνος των ανέργων και της κοινωνίας που γεννά η ανάλγητη πολιτική τους . Ο λαός μας, με πείσμα και υπερηφάνεια, θα ρίξει την κυβέρνηση με ειρηνικούς, μαζικούς, μαχητικούς αγώνες», δήλωσε ο κ. Βίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου