Blog Widget by LinkWithin

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου:»Το αυτοκίνητο του κ. Σηφουνάκη χτύπησε διαδηλωτή»

ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου:»Το αυτοκίνητο του κ. Σηφουνάκη χτύπησε διαδηλωτή»



«Η κυβέρνηση Παπανδρέου, παρά την ανακύκλωσή της, δεν μπορεί να αποφύγει πια τη λαϊκή κατακραυγή, σε κάθε δημόσια εμφάνιση Υπουργού της. Στο πανικό τους μάλιστα να αποφύγουν τις αποδοκιμασίες των πολιτών, μπορεί να γίνουν και επικίνδυνοι ακόμα και για τη σωματική ακεραιότητα όσων διαμαρτύρονται για την άγρια αντιλαϊκή πολιτική τους.
Προχθές Παρασκευή, στα εγκαίνια της έκθεσης ελληνοτουρικής φιλίας ο Αναπληρωτής Υπουργός ΥΠΕΚΑ και βουλευτής Λέσβου κ. Νίκος Σηφουνάκης, βρέθηκε μπροστά σε «αγανακτισμένους» πολίτες που διαμαρτύρονταν ειρηνικά ενάντια στη κυβερνητική πολιτική και το Μνημόνιο στην είσοδο της Μαρίνας Μυτιλήνης.
Ο οδηγός του κ. Υπουργού, αντί ως όφειλε να είναι προσεκτικός κατά την οδήγηση ανάμεσα σε διαδηλωτές, ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το αυτοκίνητο και να ρίξει κάτω διαδηλωτή, που βρισκόταν στην είσοδο της Μαρίνας και οποίος από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Είναι φανερό, πως ότι και αν σκαρφιστούν ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Σηφουνάκης και η παρέα τους, δεν έχουν πια καμία πολιτική νομιμοποίηση και είναι άκρως επικίνδυνοι για τους πολίτες. Η μόνη υπηρεσία πια που έχουν να προσφέρουν στο τόπο, είναι να παραιτηθούν και να οδηγήσουν τη χώρα άμεσα σε εκλογές.
Ο κ. Σηφουνάκης οφείλει ακόμα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τη στάση του οδηγού – ασφαλίτη του, διαφορετικά είναι υπόλογος και γι’ αυτό στον ελληνικό λαό.
Ερωτηματικά προκαλεί τέλος η στάση της τροχαίας Μυτιλήνης, που ενώ ήταν παρούσα στο συμβάν, δεν παρενέβει ως όφειλε, να διασφαλίσει την σωματική ακεραιότητα των διαδηλωτών, αλλά ουσιαστικά ενδιαφερόταν για την γρήγορη απεμπλοκή του ιδιωτικού αυτοκινήτου του κ. Υπουργού.
Ο κ. Διοικητής της Τροχαίας, οφείλει να δώσει εξηγήσει για τη στάση αυτή της υπηρεσίας του.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου καλεί τους πολίτες να μην υποκύψουν σ’ αυτή τη πολιτική της βίας και της τρομοκρατίας, αλλά να βγούν μαζικά και ειρηνικά στο δρόμο γεμίζοντας τις πλατείες, ώστε το Μεσοπρόθεσμο και η πολιτική του Μνημονίου να μην περάσουν.
Καμία θυσία για τη κυβέρνηση, τη τρόικα και το κεφάλαιο!»

Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου