Blog Widget by LinkWithin

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

"Αγανακτισμένοι": Στο στόχαστρο τώρα το MEGA

tremi-pretenteris
Μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση των "αγανακτισμένων" στο Σύνταγμα, τα βλέμματα πλέον στρέφονται στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει εξαγγείλει ένα τμήμα των διαδηλωτών εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, την Τρίτη. Όπως είναι φυσιολογικό, οι προθέσεις των διαδηλωτών έχουν ανησυχήσει τα  υψηλά κλιμάκια του σταθμού και όπως έγινε γνωστό, ήδη ζητήθηκε ισχυρή προστασία από την Αστυνομία.
Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα κρατάει η "κόντρα" των "αγανακτισμένων"  με το MEGA. 
O τηλεοπτικός σταθμός σε γενικές γραμμές -στην αρχή τουλάχιστον- κάλυψε αντικειμενικά τις διαμαρτυρίες των "αγανακτισμένων πολιτών"εκφράζοντας μέσω των σχολιαστών του την..."συμπαθεια" του για το "αυθόρμητο και καλόκαρδο κίνημα". Την προηγούμενη Κυριακή ωστόσο όλα άλλαξαν, όταν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού , η  παρουσιάστρια Όλγα Τρέμη αλλά και οι υπόλοιποι σχολιαστές του δελτίου κατηγόρησαν με άμεσο τρόπο για "χουντικές" πρακτικές την τακτική διαδηλωτών  να προπηλακίσουν και να εγκλωβίσουν βουλευτές στο κοινοβούλιο.
Στα σχόλια του Mega οργισμένα αντέδρασαν πολλοί επισκέπτες της κεντρικής σελίδας των "Αγανακτισμένων" καλώντας  τον κόσμο να "επιτεθεί"  εκ νέου μαζικά στη ιστοσελίδα του καναλιού στο Facebook. Να επαναληφθεί δηλαδή το  σενάριο των πρώτων ημερών της αντίδρασης των "αγανακτισμένων", όταν μετά από μαζική είσοδο χρηστών   η σελίδα του Mega στο κοινωνικό δίκτυο "εξαφανίσθηκε".

Ιδού ορισμένα σχόλια των "Αγανακτισμένων" στο Facebook για το..."αγαπημένο" τους κανάλι:

@ "Επίθεση τώρα στο Mega!
@ Συνεχίζουν να μας προκαλούν τα μεγαλύτερα παπαγαλάκια του συστήματος
@ Τρέμη, τώρα θα αρχίσεις πραγματικά να τρέμεις!
@Πρετεντέρη μετά τους βουλευτές η σειρά σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου