Blog Widget by LinkWithin

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Αθλιότητες από το ΠΑΣΟΚ! Ενώ τους κράζουν οι ΠΑΣΟΚοι, λένε ότι το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Αθλιότητες από το ΠΑΣΟΚ! Ενώ τους κράζουν οι ΠΑΣΟΚοι, λένε ότι το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ!
Στο «κομματικό» και κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να μη δουν την αλήθεια: ότι δηλαδή, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, που αποδοκιμάζουν τους επίορκους βουλευτές του «Κινήματος», είναι μέλη ή ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που έχουν στραφεί ενάντια στο ίδιο τους το κόμμα. Πανικόβλητοι στην Ιπποκράτους, από τη στροφή της εκλογικής τους βάσης εναντίον τους, χρεώνουν τις αποδοκιμασίες στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ψέμα τους βέβαια εύκολα αποδεικνύεται, αφού στο περιστατικό με τη Σούλα Μερεντίτη στα Τρίκαλα πρωτοστατούσε ο τοπικός γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Στην πολιορκία Πεταλωτή στην Αργυρούπολη πρωτοστατούσαν ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή κ.ο.κ.
Η στάση του Καρχιμάκη εξοργίζει ακόμα περισσότερο εκείνους που ανήκαν στο κοινωνικό – σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ και έχουν τώρα αποστασιοποιηθεί και τους πεισμώνει ακόμα περισσότερο. Όπως μας εξομολογήθηκε καλά ενημερωμένη πηγή, «αυτοί οι απαράδεκτοι προδότες εκσυγχρονιστές όσο θα μας αποκαλούν ΣΥΡΙΖΑίους τόσο θα μας αναγκάζουν να είμαστε πιο σκληροί. Είναι προδότες της διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη και του ίδιου του Κινήματος. Εμείς που τους εκλέξαμε θα τους ρίξουμε».
Σύμφωνα με καλές μας πληροφορίες βροχή πέφτουν οι παραιτήσεις ή αποχωρήσεις μελών του ΠΑΣΟΚ. Από την Ιπποκράτους τηλεφωνούν στα σπίτια των μελών για να ανανεώσουν τις συνδρομές τους και ακούν βρισιές και αποδοκιμασίες. Το ΠΑΣΟΚ της Ιπποκράτους, ως δεκανίκι της κατοχικής κυβέρνησης, είναι ένα «κόμμα» που κινδυνεύει να μείνει δίχως λαϊκή βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου