Blog Widget by LinkWithin

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Αγωγή κατά των Starbucks, για κρυμμένη βιντεοκάμερα σε τουαλέτα

Αγωγή κατά των Starbucks, για κρυμμένη βιντεοκάμερα σε τουαλέτα
Αγωγή κατά της αλυσίδας καταστημάτων καφέ Starbucks κατέθεσε τουρίστας από την Βιρτζίνια, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η 5χρονη κόρη του βρήκε μία βιντεοκάμερα κρυμμένη μέσα σε μια τουαλέτα υποκαταστήματος της αλυσίδας στην Ουάσινγκτον, πολύ κοντά στον Λευκό Οίκο. Ο 28χρονος άνδρας ζητά από την εταιρία αποζημίωση ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 28χρονος Ουίλιαμ Γιόκι κατηγορεί την διεθνή αλυσίδα καταστημάτων καφέ, η οποία εδρεύει στο Σιάτλ, για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, αμέλεια, «σκόπιμη πρόκληση ψυχικής οδύνης», πλημμελή τρόπο προσλήψεων, εκπαίδευσης και επιθεώρησης του προσωπικού.

Ο Γιόκι, ο οποίος επισκέφθηκε την αμερικανική πρωτεύουσα μαζί με την οικογένειά του τον Απρίλιο, δηλώνει ότι κατήγγειλε το συμβάν, το οποίο χαρακτηρίζει «προσβλητικό και αποτρόπαιο», στον διευθυντή του υποκαταστήματος, που βρίσκεται πολύ κοντά στον Λευκό Οίκο, αναφέρει αντίγραφο της αγωγής του το οποίο περιήλθε στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου.

Η αστυνομία εντόπισε την κάμερα που ήταν κρυμμένη κάτω από τον νιπτήρα και θα αναζητήσει δακτυλικά αποτυπώματα, σύμφωνα με τον ενάγοντα, ενώ στη συνέχεια η κάμερα κατασχέθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο, αναφέρεται στην αγωγή.
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου