Blog Widget by LinkWithin

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΔΟΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ!

 ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ! 

Η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ 

Κατάληψη στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών της ΔΕΗ στην οδό Πειραιώς 247 (Μοσχάτο) πραγματοποιεί απο τις 6 το απογευμα και μεχρι αυτήν την ώρα η ΓΕΝΟΠ με στόχο να εμποδίσει την έκδοση λογαριασμών με το τέλος ακινήτων.
«Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μοχλός εκβιασμού απέναντι στον άνεργο, τον φτωχό και τον μεροκαματιάρη. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν θα επιτρέψουν να μείνουν χωρίς ρεύμα φτωχοί συνάνθρωποι μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή η ΓΕΝΟΠ.
Εντολή στη διοίκηση της ΔΕΗ να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση για την κατάληψη της ΓΕΝΟΠ στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών της επιχείρησης στην οδό Πειραιώς έδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Οι συνδικαλιστές δηλώνουν ότι θα παραμείνουν όσο χρειαστεί προκειμένου να αναστείλουν την έκδοση των λογαριασμών.
Αυτή τη στιγμή εκατοντάδες εργαζόμενοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο. Την κατάληψη στηρίζουν το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.
Στο χώρο βρίσκονται επίσης, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι του ΠΑΜΕ, της Αυτόνομης Παρέμβασης καθώς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, ενώ υπάρχει ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή του κόσμου στην κινητοποίηση για ενίσχυση της πρωτοβουλίας αυτής.  Στόχος είναι να κρατηθεί όσο χρειαστεί η κατάληψη προκειμένου να μην εκδοθούν τα χαράτσια.

Σύμφωνα με παρευρισκόμενους τα μέλη του ΠΑΜΕ αποχώρισαν μόλις ενημερώθηκαν οτι ο Υπουργός ζήτησε να επέμβει ο Εισαγγελέας.


Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ ενημέρωσε πρίν απο λίγο οτι η κατάληψη θα συνεχιστεί επ αόριστον.
Η ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για τα χαράτσια

Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΟΥΜΠΟΗΣ ΚΑΙ ΣΕΡΙΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Το ντου να γίνει σε αυτούς που έχουν τα 600 δις στις τράπεζες της Ελβετίας και φοροδιαφεύγουν και όχι στην τσέπη του ελληνικού λαού.
Αυτοί που αποφάσισαν το ρόλο του σερίφη για τη ΔΕΗ για να λεηλατήσουν τον Ελληνικό λαό εξαιτίας του ότι οι πολιτικές τους εδώ και ενάμισι χρόνο απέτυχαν παταγωδώς να φροντίσουν πρώτα να πληρώσουν αυτά που της χρωστάνε
θυμίζουμε:
Χρέη Δημόσιου στη ΔΕΗ:
* ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 46,63 ΕΚ.
* ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ 9,41 ΕΚ.
* ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 7,10 ΕΚ.
* ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 14,50 ΕΚ.
* ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 4,41 ΕΚ.
* ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 1ΕΚ.
* ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΗ 2,30 ΕΚ.
* ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3,80 ΕΚ.
* ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 2,2 ΕΚ.
* ΣΥΝΟΛΟ ΧΡΕΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ 135 ΕΚ.

Σε όσους πήραν την απόφαση του νέου έκτακτου φόρου και την είσπραξη του την συνδυάζουν με την διακοπή ρεύματος εάν και εφόσον ο καταναλωτής δεν πληρώσει άραγε σκέφτηκαν ότι 2,5 εκατομμύρια συνάνθρωποί μας σα να είναι μπάζα και σκουπίδια είναι σπρωγμένοι και πεταμένοι στο περιθώριο και τα αζήτητα της ζωής εξαιτίας αυτών των πολιτικών;
Σκέφτηκαν ότι από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα οι διακοπές ρεύματος σε δεκάδες χιλιάδες φτωχά νοικοκυριά εξαιτίας των πολιτικών τους έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο;
Αυτοί άραγε θα μπορούσαν να ζήσουν μια ώρα (όχι μια μέρα) χωρίς ρεύμα στο σπίτι τους;
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΗ
Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΙΦΗΣ
Η ΔΕΗ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου