Blog Widget by LinkWithin

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Προπηλάκισαν τον Καμίνη και πηραν στο κηνύγι διμοιρία των ΥΜΕΤ



Επίθεση από εργαζόμενους της ΠΟΕ – ΟΤΑ δέχτηκε έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΚΕ και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Οι διαδηλωτές επιτέθηκαν πετώντας νερά και καφέδες, ενώ ο κ. Καμίνης τρομοκρατημένος προσπαθούσε να αποφύγει το εξοργισμένο πλήθος.

Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι στους δήμους κυνήγησαν στην οδό Δραγατσανίου μία διμοιρία των ΥΜΕΤ (δυνάμεις ασφαλείας που υποστηρίζουν τα ΜΑΤ), ενώ αυτή την ώρα βρίσκονται έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΚΕ. Το απόγευμα θα πάνε στον ΧΥΤΑ Φυλής και προειδοποιούν ότι δεν θα επιτρέψουν σε ιδιώτες να μαζεύουν τα σκουπίδια.

Εντομεταξύ  σαν κυνηγημένος ο Υπουργός Εσωτερικών Χαρης Καστανίδης,δεν βρίσκει τόπο να πραγματοποιήσει την προγραματισμένη συνέντευξη τύπου για το θέμα των σκουπιδιών.

Ετσι ενώ αρχικά ήταν να δοθεί η συνέντευξη στο υπουργείο Εσωτερικών, λόγω των κινητοποιήσεων, ο κ. Καστανίδης αναζήτησε στέγη στη Γενική Γραμματεία Ισότητας. Οταν και εκεί έφτασαν οι διαδηλωτές, ελήφθη η απόφαση να γίνει η συνέντευξη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Μόνο που και εκεί επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με αποτέλεσμα τώρα ο κ. Καστανίδης να προσανατολίζεται να δώσει συνέντευξη Τύπου στη Βουλή γύρω στις 5 το απόγευμα.


Αρχισαν τα οργανα και για μερικούς το "τρεχάτε ποδαράκια μου" !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου