Blog Widget by LinkWithin

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Εισβολή στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ



Ο«πόλεμος» ανάμεσα στους εργαζόμενους στους δήμους, την κυβέρνηση και τους δημάρχους φαίνεται πως μόλις… άρχισε! Η συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΚΕ στο κέντρο της Αθήνας μύριζε… μπαρούτι. Και η «φωτιά» δεν άργησε να ξεσπάσει! Οι συγκεντρωμένοι της ΠΟΕ ΟΤΑ έκαναν… ντου στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ και έφτασαν ως τον τρίτο όροφο, εκεί που επρόκειτο να συνεδριάσει το Δ.Σ. της Επιτροπής. Αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο άσχημα στη συνέχεια.

Όταν ο Σίμος Δανιηλίδης, ο πρώτος δήμαρχος που έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας των δήμων, ζήτησε με προκλητικό τρόπο από τους εργαζόμενους να βγουν από την αίθουσα, τα πνεύματα οξύνθηκαν. «Έπεσαν» μπουνιές, του πέταξαν μπουκάλια και αναγκάστηκε να αποχωρήσει συνοδευόμενος.

Φαίνεται πως μερικοί νιώθουν ακόμα άτρωτοι απέναντι στην λαική οργή και δέν εχουν αντιληφθεί την κατάσταση που επικρατεί.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο οι εργαζόμενοι μοιράστηκαν το πλούσιο μπουφέ που πρωοριζόταν για τους δημάρχους φωνάζωντας "μαζί τα φαγαμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου