Blog Widget by LinkWithin

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Δείτε τον Johnny Depp τύφλα στο μεθύσι!

 



Μπορεί ως Captain Sparrow να τον είχαμε συνηθίσει να τρεκλίζει και να παραπατάει, όμως το Σαββατοκύριακο ο Johnny Depp πραγματικά σόκαρε όσους τον αντίκρισαν, αφού ήταν τύφλα στο μεθύσι.
Μες στη μέση της Λεωφόρου της Δόξας σωριάστηκε ο Johnny Depp, κάνοντας τα φλας των παπαράτσι που του την είχαν… στήσει να αστράφτουν ασταμάτητα.
Ο ηθοποιός βρισκόταν στο εστιατόριο 25 Degrees του ξενοδοχείου Roosevelt, αλλά φαίνεται ότι το παράκανε με το ποτό.
Αφού ούτε οι σωματοφύλακές του δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν όρθιο, τόσο μεθυσμένος ήταν. Αφού ένας φίλος του τον πήρε σηκωτό και τον έβαλε στο αυτοκίνητό του για να επιστρέψει στο σπίτι του.
Αρκετοί είναι αυτοί που άρχισαν να λένε ότι ο Johnny επέστρεψε στις παλιές, κακές συνήθειές του. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις με τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του, ειδικά αυτές τις τελευταίες ότι και καλά όταν τον φωτογραφίζουν είναι σαν να τον βιάζουν.
Τι το θελε κι αυτός; Τα έβαλαν όλοι μαζί του και κυρίως οι παπαράτσι. Γι’ αυτό και είχαν στηθεί έξω από το εστιατόριο όπου έτρωγε. Και έπεσαν και στην περίπτωση, που ο Johnyτα είχε τσούξει!!!
Πολύ άσχημο το θέαμα… Άραγε η Vanessa Paradise τι έχει να πει γι΄ αυτό;
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου