Blog Widget by LinkWithin

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αλβανοί μετανάστες σήκωσαν 100 εκ. ευρώ από ελληνικές τράπεζες!


 
Τα μετέφεραν, λόγω κρίσης, μέσα σε λίγους μήνες στη χώρα τους! 
Ακολούθησαν το παραδειγμά κάποιων Ελλήνων που τα μετέφεραν ολα στην Ελβετία!
 
Μέσα σε λίγους μήνες, Αλβανοί μετανάστες σήκωσαν τις καταθέσεις τους, ύψους περίπου 100 εκ. ευρώ, από ελληνικές τράπεζες και τις μετέφεραν στην πατρίδα τους. Και αυτό, λόγω κρίσης. Όπως λέει ο μάνατζερ της Εμπορικής Τράπεζας στην Αλβανία, Γ. Καρακώστας, τα...

 χρήματα των Αλβανών στην Ελλάδα "ταξιδεύουν" στη γειτονική χώρα. Επιστρέφουν οι περισσότεροι στην πατρίδα τους και, επιπλέον, δεν αισθάνονται, πλέον, σίγουροι να αφήσουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα. Στην Αλβανία τα λεφτά τους τα καταθέτουν και σε υποκαταστήματα ελληνικών τραπεζών και άλλων χωρών, αλλά και σε αλβανικές τράπεζες. Άλλωστε εκεί παίρνουν μεγαλύτερο τόκο από αυτό που δίνουν οι τράπεζες στην Ελλάδα.

Επιτέλους οι Καρατζαφέρηδες και λοιποί Ελληναράδες που φώναζαν τόσα χρόνια έξω οι ξένοι, δικαιώθηκαν.Μόνο που οι ξένοι δεν έφυγαν μόνοι τους,πήραν και μερικά εκατομύρια  μαζί τους. Αυτό για όσους συνεχίζουν να πιστεύουν οτι οι μετανάστες δεν προσφέρουν στη οικονομία! Το επόμενο βήμα είναι να δούμε τον κωλοτούμπα να παρακαλάει τους Αλβανούς να γυρίσουν πίσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου