Blog Widget by LinkWithin

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ρουσφέτια αξίας 37 εκ. απο τον Άδωνι με το καλημέρα σας!

ι μάσκες πέφτουν καθημερινά.
Εν μέσω κρίσης κι ενώ όλοι,παλιοί και οι νεόκοποι "συγκυβερνούντες" μας λένε να κάνουμε ΚΙ ΑΛΛΕΣ θυσίες για να...σωθούμε, αρχίσαν τα ρουσφετια και διορίζουν αβέρτα ημέτερους στα υπουργεία τους, που χρυσοπληρώνει όπως πάντα το κορόιδο, δηλαδή ο ελληνικός λαός.

Ο γλειώδης τηλεβιβλιοπώλης που ακούει στο όνομα Άδωνις Γεωργιάδης και βρίζει και επιτείθεται αισχρά σε κάθε πολίτη η ομάδα που αντιδρά και αντιστέκεται αλλα και στον λαό στό σύνολό του λέγοντας πως "χάρη σ'εκείνον έχει να φάει" και ότι "αν δεν ψήφιζε το Μνημόνιο οι γυναίκες θα γίνονταν πόρνες", τι λέτε να έκανε;

ΔΙΟΡΙΣΕ ΟΧΙ ΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΚΑ ΑΤΟΜΑ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ"!

 Συγκεκριμένα στο υπουργείο-τσιφλίκι του διόρισε έξι πατριώτες-Έλληνες πολίτες και έφερε πέντε φιλαράκια του με απόσπαση. Συνολική δαπάνη 37 και κάτι ψιλά εκατομμύρια ευρώ.

Αδιάψευστος μάρτυρας το  ΦΕΚ, όπου βλέπετε τους "μετακλητούς", "αποσπασμένους", "συμβούλους" κλπ υπαλλήλους.

Ολα αυτά γρήφορα γρήγορα μολις μια βδομάδα απο την ανάληψη του υπουργείου και την ορκομοσία της συγκυβέρνησης...όπως φαίνεται και στο ΦΕΚ ...Τα μπουμπούκια το ΛΑΟΣ δεν χρειάστηκαν να διαφθαρουν απο την εξουσία ήρθαν διεφθαρμένοι και έτοιμοι να φάνε οτι μπορούν πατριωτικά πάντα.Γι'αυτό εδώ και 2 χρόνια κάνουν τα παντα και ζητάνε μανιωδός εξούσια...Δέν ειναι τυχαίες οι κωλοτούμπες...Τυχαίοι και αφελείς είναι όσοι τους πιστεύουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου