Blog Widget by LinkWithin

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΖΗΤΩ Η ΚΡΙΣΗ ΠΕΡΑΣΕ - ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΜΕ - ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjAOt8aPpiOJtIoKL_Y5JDFO2ygrMSx6Z-pD3-SOec17WK3YuEcZWjmxAlBQkX5UtWPO2_mvciPrHC55IPfk8gosMA_wpEan9ynnL-NN4G0yIyWpwJ0Wd-JWXwqR6YqRtSNBenO3xtoTXo/s1600/stupid+people.jpg 



Eπιτέλους η κρίση πέρασε, η χώρα αναστήθηκε και οι κόποι του λαου είχαν αποτέλεσμα! Βγήκαμε απο το τούνελ αδέλφια!!!

Ο δήμος Αθηναίων ήδη ετοιμάζει μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα με ολα τα αστέρια της Ελληνικής ποπ σκηνής και παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά. Στην κεντρικότερη πλατεία της χώρας. Εκεί που κάποτε κυριαρχούσε η αγανάκτηση, η κατήφεια,τα συνθήματα,οι μούτζες και τα δακρυγόνα, θα λάμψει η ανακούφιση η χαρά οι επεφημίες και η διασκέδαση. Ενώ τη θέση των δακρυγόνων θα πάρει ο καπνός της πίστας, με τον οποίο θα κατακλήσουν το κέντρο της πόλης ακροβολισμένοι αστυνομικοί, ειδικά εξοπλισμένοι με μηχανήματα ξηρού πάγου και ντυμένοι Αι Βασίληδες.

Ήδη πούλμαν απο όλη τη χώρα έχουν ξεκινήσει με προορισμό την πρωτεύουσα για να συμετέχουν στο μεγάλο πανηγυρικό γλεντοκόπι.Οι επιβάτες έχουν ξεκινήσει ήδη το ζέσταμα φωνάζοντας συνθήματα όπως "Σάκη ζούμε για να σ'ακουμε" "Παπαδήμο μην κολάς πάντα να μας κυβερνάς" ,"γίναμε λαμπρό αστέρι χάρη στον Καρατζαφέρη", "Πασοκ Νού Δού το κόμμα του λαού", "Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά" , "με του Βορίδη το τσεκούρι διώξαμε μακρυά τ'αγγουρι" και "Άδωνι θυμίσου ο Ποσειδών μαζί σου".  Οι σωτήρες της συγκυβέρνησης θα κάνουν το γύρο του θριαμβού την ώρα που οι εκατομύρια πολίτες θα τους ραίνουν με ροδοπέταλα.

Ευτυχώς το κλίμα ηρεμίας,ανακούφησης και χαράς δεν κατάφεραν να χαλάσουν οι λιγοστοί αμετανόητοι, που έκαναν απεργία χτές και πορεία στο κέντρο της χαρούμενης πόλης μας. Στην πορεία συμετείχαν μόνο μερικοι γραφικοί αριστεροί ,κομματόσκυλα,ξεπουλημένοι συνδικαλιστές,απλυτοι αναρχικοι και αγανακτσμένοι που δεν ξεαγανάκτησαν .Όλοι αυτοί επιμένουν να πιστεύουν,άκουσον άκουσον, οτι ακόμα έχουμε κρίση,οτι ακόμα ο λαός ξεζουμίζεται,οτι κυβερνάνε οι φασίστες,οτι ξεπουλιέται η χώρα οτι ο λαός πεινάει και άλλα τέτοια αστεία και γραφικά. Χτές ευτυχώς κατάλαβαν οτι είναι οι μόνοι που πιστεύουν ολα αυτά οπώς μόνοι ήταν και στη διαδήλωση.

Φόροι,χαράτσια,αυξήσεις των ΔΕΚΟ, μειώσεις συντάξεων έως 40% ,μειώσεις μισθών,1.000.000 άνεργοι,20.000 σε εφεδρία,8.000 απολυμένοι απο το δημόσιο, 500.000 που ζούσαν με εισόδημα μικρότερο των 6.000 ευρώ το χρόνο και 500.000 άτομα που ζούσαν σε νοικοκυριά χωρίς ΚΑΝΕΝΑ εισόδημα δεν υπάρχουν πία.Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πού ήταν όλοι αυτοί χτές κύριοι γκρινιάρηδες;;; Aν υπήρχαν δέν θα ήταν μαζί σας στο δρόμο χτές; Δεν θα είχαν μαζευτεί μόνοι τους να διαμαρτυρηθούν αγανακτισμένα στο Σύνταγμα;;; Aφού λοιπόν δεν έγινε τίποτα απο τα 2 άρα δεν υπάρχουν ουτε άνεργοι ούτε πεινασμένοι ούτε όλα τα υπόλοιπα.

Ξεχάστε λοιπόν το ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.Υπάρχουν μόνο υπεύθυνοι και χαρούμενοι Έλληνες που και χτές βροντοφώναξαν απο τα σπίτια και τις δουλειές τους ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΜΕ - ΔΕΝ ΖΗΤΆΜΕ - ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

Όλοι αυτοί οι γραφικοί,άπλυτοι και ξεπουλημένοι που μαζεύτηκαν χτές είναι οι ίδιοι που φωνάζουν τόσα χρόνια,οι ίδιοι που γκρίνιαζαν και προειδοποιούσαν για αυτά που θα έρχονταν αλλά ευτυχώς εμείς δέν μασήσαμε και δεν τους ακούσαμε.Είμασταν χαρούμενοι με τον ηγέτη μας τον Αντρέα που δανίστηκε για να μας τα δώσει όλα με τον Τσοβόλα. Μετά απασχολημένοι με το να παίξουμε στο χρηματιστήριο.Μετά υπερήφανοι με τους Ολυμπιακούς μας για τους οποίους χαλάσαμε και κάτι παραπάνω γιατι είμαστε large τύποι.Μετά με τον Κωστάκη που ήταν γουρλής και μας έφερε και EYRO στη μπάλα και EYROVISION.Και τέλος με τον Γιωργάκη που θα μας έφερνε πράσσινη ανάπτυξη και λέφτα.

Ευτυχώς που δεν ακούγαμε τη φωνη της γραφικότητας γιατί σήμερα μπορεί να είμασταν και ηθικά και οικονομικά χρεοκοπημένοι. Άλωστε η φωνή της μαλακίας είναι εκτώς απο ανίκητη και  ο καλύτερος σύμμαχος...Είδικά για τον ΜΑΛΑΚΑ!

Ας γιορτάσουμε λοιπόν ΖΕΙ, ΖΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΖΕΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ!

http://www.newsbeast.gr/files/temp/131B5A631013E06354653ECA3772890B.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου