Blog Widget by LinkWithin

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού !

thumb











Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι φυλακές Κορυδαλλού καθώς ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός κρατάει υπό την απειλή όπλου ομήρους  σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με τον Π.Βλαστό προκειμένου να αφήσει ελεύθερο τον σωφρονιστικό υπάλληλο και να παραδοθεί. Πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρουν ότι όμηρος είναι ένας σωφρονιστικός υπάλληλος, ενώ άλλες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό σε τρεις. Στο σημείο βρίσκονται ωστόσο εγκλωβισμένοι και περίπου 15 επισκέπτες στις φυλακές. 

Σύμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πληροφορίες το περιστατικό ξεκίνησε όταν ορισμένοι κρατούμενοι επιχείρησαν να αποδράσουν αλλά έγιναν αντιληπτοί από τη φρουρά της φυλακής με αποτέλεσμα ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός μαζί με κρατούμενους που κατηγορούνται για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς να πιάσουν υπό την απειλή όπλου ομήρους  σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Το όπλο που έχει στην κατοχή του ο βαρυποινίτης φέρεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να έφτασε στα χέρια του πιθανότατα στο σημερινό επισκεπτήριο.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Πεταλωτής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου