Blog Widget by LinkWithin

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Συμπλοκές στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

images_16.jpg

Ξεκίνησε η συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την αυτοκτονία του ηλικιωμένου στο Σύνταγμα σήμερα το πρωί. Περίπου 700 άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα, που παραμένουν βουβά μπροστά στο σημείο της αυτοκτονίας.
Νεότερη ενημέρωση:
23.50: Στην κυκλοφορία έδωσε η ΕΛ. ΑΣ την Λεωφ. Αμαλίας. Παραμένουν οι αστυνομικές δυνάμεις ενώ λίγοι συγκεντρωμένοι παραμένουν στο σημείο της αυτοκτονίας.
23:25: Ασθενοφόρο παραλαμβάνει τραυματισμένη δημοσιογράφο από τη Λ.Αμαλίας. Η δημοσιογράφος χτυπήθηκε πολύ από άνδρες των ΜΑΤ.
23:03: Νέα αναίτια επίθεση των ΜΑΤ πριν μερικά λεπτά στην πλατεία Συντάγματος. Ο κόσμος ήταν πολύ λίγος εκείνη τη στιγμή. Επιβεβαιωμένη μία προσαγωγή, ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ χτύπησαν έναν άνδρα και μια γυναίκα, χωρίς την παραμικρή αφορμή.
22.54: Εκκένωση της πλατείας Συντάγματος, μόλις είχε επιστρέψει ο κόσμος.
22.23 Οδοφράγματα έχουν στηθεί στην Ερμού. Η αστυνομία "σπρώχνει" τους διαδηλωτές προς το Μοναστηράκι.Αμέτρητοι είναι οια στυνομικοί επί της πλατείας Συντάγματος
22.14 Παρατεταγμένοι στην είσοδο του μετρό οι άνδρες των ΜΑΤ και προκαλούν τους διαδηλωτές που βρίσκονται μέσα. Άδεια η πλατεία. Χημικά και καταδίωξη των διαδηλωτών που έχουν παραμείνει στην Ερμού στην κάτω πλευρά της πλατείας.
22.10 Επιχείρηση της αστυνομίας τώρα στην πλατεία Συντάγματος. Η αστυνομία εκκενώνει την πλατεία.
21:55: Το Σύνταγμα έχει αδειάσει από κόσμο. Αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν σε διάφορα σημεία στους γύρω δρόμους.
21:41: Η αστυνομία εκκενώνει το Σύνταγμα με χρήση χημικών και κρότου λάμψης. Πετροπόλεμος τώρα στο Σύνταγμα και επιθέσεις των ΜΑΤ στους γύρω δρόμους.
21:35: Νέα επίθεση των ΜΑΤ στους διαδηλωτές και χρήση χημικών. Συγκρούσεις στη Λ.Αμαλίας αυτή τη στιγμή
20:32: Επέμβαση πριν από λίγο των ΜΑΤ, με μάχες σώμα με σώμα και χρήση χημικών. Ο κόσμος απομακρύνθηκε από τον Άγνωστο Στρατιώτη για μερικά λεπτά και πλέον επιστρέφει και πάλι.
20:17: Ο κόσμος πυκνώνει στο Σύνταγμα και ξεπερνά τα 1.000 άτομα. Πριν μερικά λεπτά έκαναν την εμφάνιση τους αστυνομικές δυνάμεις, που παρατάχθηκαν μπροστά στη βουλή.
19:25:Περίπου 1.000 άτομα συγκεντρωμένα στο Σύνταγμα. Λίγα συνθήματα. Οι συγκεντρωμένοι πριν από λίγη ώρα έκλεισαν τη Λ.Αμαλίας και βρίσκονται μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη.

alterthess

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου