Blog Widget by LinkWithin

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο Τσίπρας στοίχειωσε το πάρτυ του επιχειρηματία Μήτση στη Φιλοθέη





  
-Αβραμόπουλος, Αλογοσκούφης, Παναγιωτόπουλος, Τρέμη κ.ά, έδωσαν το παρόν εις τους καταπράσινους κήπους...
Η Σίβυλλα (του ΒΗΜΑτος) χτύπησε και αυτή τη Κυριακή αποκαλύπτοντας τι συνέβη ένα βράδι στα άδυτα της Φιλοθέης.
Οι φίλοι στα δύσκολα, φαίνονται λέει ο θυμόσοφος αυτοκτονικός λαός μας. Πράγματι εκείνο το βράδι της 21ης Μαίου-ανήμερα του Αγ. Κωνσταντίνου-στη βίλα τους ζεύγους Κωνσταντίνου και Τζένης Μήτση στη Φιλοθέη, έδωσαν το παρόν εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής μας ζωής.  Σημειώνουμε ότι ο και εκδότης κ. Μήτσης έχει απασχολήσει πολλάκις τις οκονομικές στήλες των αδηφάγων ΜΜΕ κι όχι πάντα με θετική προσέγγιση. Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για να μην βαρύνουμε την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατούσε εις τους κήπους της Φιλοθέης. Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε μια και ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν κατ΄εξοχήν λάτρεις της καλής ζωής όπως οι φίλοι μου Δημήτρης Αβραμόπουλος και Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Μάκης Βορίδης, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, η Φάνη Πετραλιά, ο Γιάννης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο πολύ πετυχημένος πρώην υπουργός Γ. Αλογοσκούφης και ο σοσιαλιστής Μανώλης Μπετενιώτης. Τον δημοσιογραφικό κόσμο εκπροσώπησε το ζεύγος Νικητέα-Τρέμη.
Κι ενώ υπήρχαν όλες οι προυποθέσεις για να κυλήσει υπέροχα η βραδιά με ανάλαφρες συζητήσεις για την σπάταλη Βίκυ Σταμάτη και τον  κατατρεγμένο από τη μοίρα Άκη ατυχώς ο Τσίπρας που φταίει για όλα τους μαύρισε τη ψυχή.
Όλο λοιπόν το βράδι οι προσκεκλημένοι αναρωτιόντουσαν που το πάει ο Τσίπρας. Ούτε το προσεγμένο μενού που περιελάμβανε ψάρι, ποικιλία κρεάτων και υπέροχα homemade  γλυκά κατάφερε να απαλύνει την ατμόσφαιρα. Το δέος του Τσίπρα συγκλονίζει τους καταπράσινους κήπους της Φιλοθέης...Από τις φωτογραφίες της στήλης κρατώ εκείνη της γοητευτικής Χαρίκλειας Μουνδρέα, συζύγου του υιού του σοσιαλιστή Μιλτιάδη Παπαιωάννου. 40 χρόνια σοσιαλισμός αλλοίωσε κι αυτή την αστική τάξη της χώρας αγαπητέ Δημήτρη (Αβραμόπουλε).Τράτζικ...

 kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου