Blog Widget by LinkWithin

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ιεράπετρα: Μαθήτρια καταγγέλλει βιασμό από τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής

Μια απίστευτη υπόθεση είδε στο φως της δημοσιότητας με αφορμή τις καταγγελίες για ναζιστική προπαγάνδα και στρατολόγηση νεαρών μαθητών από καθηγητή, και μάλιστα διευθυντή σχολείου, στην Ιεράπετρα.




Ακροάτρια που άκουγε τις δηλώσεις, κάλεσε στο σταθμό και κατήγγειλε ότι από τον συγκεκριμένο κύριο υπέστη κατά συρροή βιασμούς όταν ήταν 13 ετών και εκείνος γυμναστής και ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια στην πόλη που έχουν υποστεί τα ίδια.
Στο βάθος φαίνεται εμπλοκή βουλευτή που συγκάλυψε την υπόθεση λόγω κουμπαριάς με τον διευθυντή. Η εισαγγελία Λασιθίου ζήτησε άμεσα το ηχητικό από τον ραδιοφωνικό σταθμό.

Ακούστε παρακάτω τη συγκλονιστική μαρτυρία της κοπέλας




1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ αρθογράφε, πρώτον ο βιασμός δεν έγινε από τον αρχηγό της ΧΑ (που αν δεν κάνω λάθος είναι ο Μιχαλολιάκος). Συνεπώς ο τίτλος είναι λάθος, παραπλανητικός κ λαϊκίστικος.

    Δεύτερον, άλλο πράγμα η παιδεραστία και άλλο ο φασισμός/νεο-ναζισμός. Δυστυχώς η παιδεραστία δεν εμφανίζεται σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους.

    Υπάρχουν χίλιοι λόγοι για να κατηγορήσει κάποιος τη ΧΑ, αλλά όχι για παιδεραστία. Κατανοώ το μίσος/απέχθεια/οτιδήποτε προς αυτούς, αλλά είναι λάθος αυτό το μίσος να θολώνει την αντικειμενικότητα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή