Blog Widget by LinkWithin

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ: Χρυσαυγίτες κατέστρεψαν το περίπτερο του Καμμένου

 
Απρόκλητη επίθεση δέχτηκαν χτες Παρασκευή, από περίπου 20 Χρυσαυγίτες στην Κεντρική Πλατεία Άνω Λιοσίων τα περίπτερα ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Στο περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπήρχαν περίπου 6-8 άτομα αλλά δεν έγιναν επεισόδια παρά μόνο ένας μικρός διαπληκτισμός. Στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ κλώτσησαν το τραπεζάκι στο οποίο κάθονταν 2 - 3 ηλικιωμένοι συνταξιούχοι."Θα χτυπήσετε τον πατέρα σας;" ρώτησε ο συνταξιούχος Κώστας Ντεϊμεντές τους Χρυσαυγίτες που κλώτσησαν το τραπέζι στο οποίο καθόταν. Στο περίπτερο του Καμμένου (Ανεξ.Έλληνες) δεν υπήρχε κανείς και καταστράφηκε ολοσχερώς όπως φαίνεται στις Φώτο του fylarhos.gr

Είχε προηγηθεί αντιφασιστική πορεία περίπου 100-150 Αναρχικών που κατέληξε στην ίδια πλατεία, όπου και έκατσαν για περίπου 20 λεπτά και αποχώρησαν χωρίς επεισόδια.

Μια ώρα μετά την αποχώρηση από την πλατεία των Αναρχικών και της ισχυρής αστυνομικής δύναμης που τους παρακολουθούσε, εμφανίστηκαν οι Χρυσαυγίτες και έγινε η παραπάνω επίθεση στα εκλογικά περίπτερα της πλατείας.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΗΠΕΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ
ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου