Blog Widget by LinkWithin

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


panagiotaros

Παναγιώταρος της Χ.Α: Θα κάνουμε εφόδους στους παιδικούς σταθμούς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή στον Φλοίσβο χθες το βράδυ, ο υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος απείλησε ακόμα και με χειροδικία τους Έλληνες βουλευτές ακόμα και μέσα στο Κοινοβούλιο αν ανοίξουν συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Το στέλεχος της Χρυσής Αυγής είπε χαρακτηριστικά πως ανοίξει η συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, «για προειδοποίηση θα τους δείξουμε το βίντεο του ΑΝΤ1 και αν δεν το καταλάβουν θα τους το εξηγήσουμε...»
Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πως θα καταφέρει η Χρυσή Αυγή να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες Υγείας στους Έλληνες ασθενείς στα νοσοκομεία. «Αν μπει, είπε, η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους "λαθρομετανάστες" και τα παιδιά τους για να μπουν στην θέση τους Έλληνες»!




 theinsider.gr

2 σχόλια:

  1. Θα η ΧΑ βγαλει Νομο να εχουν προτεραιοτητα τα παιδια των ελληνων στους παιδικους σταθμους? Δεν βλεπω τπτ κακο. Τα παιδια των αλλοδαπων να πηγαινουν στον παιδικο της πρεσβειας τους ή να τους δίνει η πρεσβεια τους επιχορηγηση να τα στελνουν σε ιδιωτικους παιδικους. Δηλαδη εσυ συντακτη θελεις να ειναι στην απέξω τα ελληνάκια? Θα τα πουμε στην κάλπη.... [ελπιζω να δημοσιευθει]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σίγουρο πάντως είναι οτι τα παιδια των ελλήνων συμπατριωτων μας σε όλο τον κόσμο που είναι μετανάστες πανε στα ιδια σχολεία με τα αλλα παιδια....Το διλλημα αγαπητε δεν ειναι αν θα πανε στην απεξω τα ελληνακια ή τα μεταναστοπουλα ....το διλλημα ειναι αν θελουμε για ολα τα παιδια παιδικους σταθμους και παιδεια ! Το μισος και οι διαχωρισμοι των ανθρωπων δεν οφελησαν ποτε την ανθρωποτητα..Πως θα σου φαινοταν αν την ιδια συμπεριφορα ειχαν και οι χωρες που υπαρχουν ελληνες μεταναστες απεναντι στα ελληνοπουλα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή