Blog Widget by LinkWithin

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Εντοπίστηκε χασισοφυτεία στο Άλσος Φιλοθέης

Ένας 52χρονος συνελήφθη, κατηγορούμενος για καλλιέργεια κάνναβης στο Άλσος Φιλοθέης. Διαβάστε αναλυτικά (Pics)


Έντεκα δενδρύλλια κάνναβης και ποσότητα 12 κιλών και 70 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης κατέσχεσαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Νέου Ψυχικού, που εντόπισαν φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης στο Άλσος Φιλοθέης.
Συγκεκριμένα, στο Άλσος Φιλοθέης σε έκταση περίπου δύο στρεμμάτων με υψηλή και χαμηλή βλάστηση βρέθηκε εγκατάσταση με υποδομή για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ο χώρος τέθηκε σε 24ωρη επιτήρηση από Αστυνομικούς του Τ.Α. Ν. Ψυχικού που οδήγησε στη σύλληψη 52χρονου ημεδαπού, την ώρα που περιποιείτο τα δενδρύλλια της κάνναβης.
 

Μετά από έρευνα του χώρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από -1,70- έως -2,50- μέτρα, φυτεμένα δίπλα σε δένδρα για να μην είναι ορατά από μακριά.
  • Έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες ύψους από -0,30- έως -1,30- μέτρα, τοποθετημένα δίπλα σε θάμνους για να μην είναι επίσης ορατά από μακριά.
Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Ένδεκα μεταλλικά δοχεία στο εσωτερικό των οποίων υπήρχαν εξήντα νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης ΚΑΝΝΑΒΗΣ συνολικού καθαρού βάρους -8.058- γραμμαρίων.
  • Εξήντα οκτώ μεταλλικά και γυάλινα δοχεία που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης ΚΑΝΝΑΒΗΣ συνολικού καθαρού βάρους -4.012- γραμμαρίων
  • Ένα βάζο με σπόρους κάνναβης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου