Blog Widget by LinkWithin

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Εμφανής ο φόβος Σαμαρά - Δεν επέτρεψε ερωτήσεις απο κανένα Μ.Μ.Ε της αριστερας

 
 
 
 
Ο Α. Σαμαράς δεν έδωσε στους δημοσιογράφους των μέσων ενημέρωσης της αριστερας το λόγο να απευθύνουν ερώτηση στη διακαναλική!
Τελικά η Ν.Δ σήμερα επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά και την κακή σχεση που εχει με την δημοκρατία αλλά και αυτό που όλοι κατάλαβαν πρίν μερικές μέρες, απο τον φόβο που έδειξε ο Αντώνης Σαμαράς, να αντιπαρατατεθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στο debate. Παρότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον προκάλεσε ζητώντας, Ντιμπέιτ με συντονιστή ακόμη και τον Μιχελάκη.

 Είναι εμφανές πλέον οτι η Ν.Δ και ο Αντώνης Σαμαράς φοβούνται πιθανό "στρίμωγμα" απο την αριστερά, καθώς ξέρουν οτι υπάρχουν αμέτρητα επιχειρήματα εναντίων τους και άλλα τόσα αδύναμα και μελανά σημεία, στο παρελθόν και το παρόν της γαλάζιας παράταξης...

Έτσι αφού ουσιαστικά απαγόρευσαν στους φωτορεπόρτερς να βρίσκονται στο χώρο της διακαναλικής. Με αποτέλεσμα να βγάλουν δελτίο τύπου καταγγέλλοντας τη ΝΔ για φίμωση της φωτοδημοσιογραφίας!

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν επέτρεψε ερωτήσεις απο τα μέσα της αριστεράς . Παρότι στο χώρο βρίσκονταν δημοσιογράφοι απο την Αυγή, τον Ριζοσπάστη ,τον 902 και τον 105,5 στο Κόκκινο, δέν τους επετράπει ποτέ να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους στον Αντωνάκη......Η ΝΔ βαδίζει σταθερά στα μουχλιασμένα ήθη του παρελθόντως....

Φωτογραφία για ΣΤΙΣ 13:00 Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

1 σχόλιο: