Blog Widget by LinkWithin

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Οι Evanescence στις 20 Ιουνίου στην Ελλάδα!

Ένα από τα πιο γνωστά γκρουπ στην μετά ‘90ς εποχή, οι Evanescence έρχονται στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία στοΟλυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού, την Τετάρτη 20 Ιουνίου! 

Το ραντεβού με το συγκρότημα ήταν αρχικά στο Θέατρο Βράχων, Μελίνα Μερκούρη, ωστόσο ορίστηκε ως νέος χώρος συνάντησης το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού,λόγω μεγαλύτερης χωρητικότητας. Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους, ισχύουν κανονικά. 

Οι Evanescence σχηματίστηκαν το 1995, από την τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Amy Lee, και τον πρώην κιθαρίστα του γκρουπ, Ben Moody

Η ιστορία τους ξεκίνησε από το Little Rock του Arkansas στην Αμερική. Το γκρουπ, αφού ηχογράφησε δύο EP και το demo CD Origin, κυκλοφόρησε το 2003 το πρώτο του album “Fallen”, που απέσπασε 2 βραβεία Grammy και πούλησε πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. 

Το “Bring Me To Life” κατέκτησε τα music charts σε όλο τον κόσμο και ακολούθησαν οι εξίσου μεγάλες επιτυχίες “My Immortal”“Going Under” και “Call Me When You ’re Sober”, που καθιέρωσαν τους Evanescence στην παγκόσμια μουσική σκηνή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου