Blog Widget by LinkWithin

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Το ανύπαρκτο tweet της Κέλερ για τους «ξυπόλητους Έλληνες»

Το ανύπαρκτο tweet της Κέλερ για τους «ξυπόλητους Έλληνες»













Ένα θέμα εκ του μη όντος τείνει να δημιουργηθεί την Παρασκευή στο Διαδίκτυο, με τη διασπορά «δήθεν» είδησης, που αναφέρει ότι η σημαιοφόρος της γερμανικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Νατάσα Κέλερ, έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter ένα προσβλητικό σχόλιο για την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, η Κέλερ φέρεται να έγραψε ότι «το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλυτους Έλληνες αθλητές. Τους βλέπουμε και κάνουμε τους μαλ…, για να μην μας ζητήσουν δανεικά».
Όπως είναι φυσικό, τόσο στο φερόμενο ως λογαριασμό της Νατάσα Κέλερ στο Twitter όσο και στη σελίδα που έχουν δημιουργήσει οι φίλοι της στο Facebook, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχόλιο. Η ίδια η αθλήτρια του χόκεϊ, μάλιστα, δεν διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Twitter.

Παρόλα αυτά κάποιοι την πάτησαν, ως εκεί καλά. Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται τραγελαφικά απο τη στιγμή που πάνω στη φούρια του την πάτησε και κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου,που δεν ειναι άλλο απο την Χρυσή Αυγή που έβγαλε και ανακοίνωση κατά της Κέλερ. Α) Η Χρυσή Αυγή απέδειξε το ποσοστό της αξιοπιστίας της και πόσο "σοβαρές" και "διασταυρωμένες" πληροφορίες αναπαράγει. Πέρα απο το αστείο της υπόθεσης καταντάει επικίνδυνο ένα κόμμα να θεωρεί πραγματική είδηση έναν χαβαλέ χωρίς να μπεί καν στον κόπο να διασταυρώσει αν υσχίει. Εκτώς κι αν γνώριζαν οτι ήταν χαβαλές αλλά έβγαλαν ανακοίνωση γιατί το θέμα βόλευε.
Β) Η Χρυσή Αυγή ενοχλήθηκε έντονα απο το δήθεν σχόλιο της Κέλερ για τους Έλληνες, αλλά δεν ενοχλήθηκε καθόλου για το σχόλιο της Παπαχρήστου για τους έγχρωμους και μάλιστα την στήριξε επισήμως....Φαίνεται τα επιχειρήματα που ίσχυαν για να δικαιολογήσουν την ενέργεια της Ελληνίδας ,δεν ίσχυαν για την Γερμανίδα.......Αυτά είναι τα αδιέξοδα του εθνικισμού και του ρατσισμού όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου