Blog Widget by LinkWithin

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Πέθανε 40 χρονος στο δημοτικό συμβούλιο του Περιστερίου όταν δεν του έδωσαν τον λόγο...

 
Την ώρα που διαπληκτίζονταν με τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη...

Ένα δραματικό γεγονός, πρωτοφανές για τα δεδομένα του δήμου Περιστερίου, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου, κατά την ώρα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Ένας σαραντάχρονος άνδρας, ο....
Άγγελος Τσετσένης στην προσπάθειά του να πάρει το λόγο από το προεδρείο, και να τοποθετηθεί για το μείζον θέμα του Κολυμβητηρίου στην Χωράφα, σε μια τεταμένη πραγματικά ατμόσφαιρα, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο πάτωμα.
Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό και δημοτικό σύμβουλο Χ. Χρονόπουλο, ο οποίος παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλλε για να τον σώσει, δεν τα κατάφερε.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ήταν πατέρας δυο παιδιών και μέλος του Δ.Σ του αθλητικού συλλόγου «ΓΛΑΥΚΟΣ». Αγωνιούσε για την τύχη του κολυμβητηρίου, εάν θα συνεχίσει να λειτουργεί, και αγωνιζότανε να μην κλείσει.

Είναι γνωστό στον κόσμο του Περιστερίου ο αυταρχισμός που επικρατεί στο δημοτικό συμβούλιο από τον κύριο Παχατουρίδη και την δημοτική του ομάδα που λειτουργούν σαν securiτάδες και τραμπούκοι άλλης εποχής  και προσβάλλοντας πολλές φορές εκτός από τους δημότες ακόμα και την αντιπολίτευση με χυδαίους χαρακτηρισμούς.
 
 citypress-gr.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου