Blog Widget by LinkWithin

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Απίστευτο!!! Η Αστυνομία έκλεψε τρία οχήματα από την Πυροσβεστική και τα μετατρέπει σε μίνι "Αίαντες"

https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/63.jpg
Ενα απο τα κλεμένα οχήματα,στην χθεσινή πορεία

  Εκπαίδευση αστυνομικών υπό τα όμματα Δένδια.

Για καραμπινάτη περίπτωση αντιποίησης αρχής εγκαλείται από πυροσβέστες ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και ο αρχηγός της Αστυνόμιας, οι οποίοι με πραξικοπηματικές τακτικές "έκλεψαν" από το πυροσβεστικό Σώμα τρία υδροφόρα οχήματα τύπου Α', τα ... έβαψαν άσπρα, "κότσαραν" και από μία πινακίδα κυκλοφορίας της ΕΛ.ΑΣ. κι ετοιμάζονται να τα "μοστράρουν" αύριο κόντρα στους διαδηλωτές.
Έτσι, με τον Αίαντα και τα άλλα τρία υδροφόρα με κανονάκια που "προμηθευτήκαμε" σε μορφή δωρεάς από το
Ισραήλ δίχως ακόμα να γνωρίζουμε ποια τα ανταποδοτικά οφέλη κόμισε ο αναπόσπαστος υπασπιστής, η αστυνομία θα παρατάξει απέναντι στους διαδηλωτές 7 το όλον οχήματα εκτόξευσης νερού.
Και η επιλογή αυτών των συγκεκριμένων όχημάτων, όπως σημειώνουν πηγές του bloko.gr, έγινε επειδή είναι μικρά κι ευέλικτα με αποτέλεσμα, σε αντίθεση με το δυσκίνητο "Αίαντα" και των λοιπών εξ Ισραήλ ορμώμενων "Γολιάθ" (να συνεισφέρουμε κι εμείς κάτι σ' αυτή τη σημειολογία της ονοματολογίας") να μπορούν να κινούνται και ναελίσσονται με άνεση σε δρόμους όπως για παράδειγμα στο Μοναστηράκι που συνηθίζεται να μετακομίζουν τα επεισόδια από το Σύνταγμα στην περίπτωση επέμβασης των ΜΑΤ.
Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, αυτή την ώρα αστυνομικοί εκπαιδεύονται στο χειρισμό και στην εκτόξευση νερού σε εγκαταστάσεις του πυροσβεστικού Σώματος υπό τα όμματα μάλιστα του Μέρτιν Λούθερ Δένδια, ο οποίος οραματίστηκε και υλοποιεί έστω και με πραξικοπηματικούς τρόπους τη μετάλλαξη του τρόπου αντιμετώπισης των διαδηλωτών.
Και λέμε πραξικοπηματικούς και γράδφουμε περί της αντιποίησης αρχής, επειδή οι άδειες κυκλοφορίας των συγκεκριμένων τριών οχημάτων θα γράφουν αύριο ότι είναι κόκκινου χρώματος και φέρουν πινακίδες κυκλοφορίας του πυροσβεστικού Σώματος. Η μία παρανομία μετά την άλλη.

  bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου