Blog Widget by LinkWithin

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΡΤ: Βουλευτές, πολιτευτές και τέκνα αλλά πρόγραμμα γιόκ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΡΤ, το οποίο και αποφάσισε την ένταξη νέων προσώπων στο δυναμικό της επιχείρησης.

 
Μπορεί να μην υπάρχει πρόγραμμα, αλλά από στελέχωση άλλο τίποτα...

Ο Βασίλης Θωμόπουλος αναλαμβάνει επισήμως τη θέση του διευθυντή Ειδήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης, ενώ ο Γ. Μπράμος θα συμμετέχει στη διεύθυνση προγράμματος ως συντονιστής.

Επίσης ο κ. Μενέλαος Σεβαστιάδης θα είναι συντονιστής του αθλητικού ραδιοφωνικού προγράμματος, ο κ. Αντώνης Λιάρος αναλαμβάνει τη θέση του συμβούλου προγράμματος ενημερωτικών εκπομπών, ενώ ο Σταύρος Οικονομόπουλος θα είναι ειδικός σύμβουλος σε θέματα ραδιοφωνίας.


Επίσης, το ΔΣ της ΕΡΤ «ενέκρινε την επαναφορά στην ΕΡΤ Α.Ε. της δημοσιογράφου κυρίας Χρύσας Αράπογλου» πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά τον Αντώνη Λιάρο, πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ, θα αναλάβει θέση ειδικού συμβούλου με σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου διάρκειας ενός έτους. Αντικείμενο της απασχόλησής του θα είναι θέματα συμβούλου προγράμματος - ενημερωτικών εκπομπών.

Στην Αγία Παρασκευή έχει μεταβεί μία ακόμα Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος η Ανθή Σαλαγκούδη, κόρη του πρώην βουλευτή της ΝΔ και δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου