Blog Widget by LinkWithin

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα κόντρα στην επέλαση των νέων μέτρων

 
Παραλύει από τις κινητοποιήσεις η χώρα την Τετάρτη λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του νέου πακέτου οδυνηρών μέτρων. Τα συνδικάτα καλούν τους εργαζομένους σε συλλαλητήριο στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.

Τη Δευτέρα απεργούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οι Ενώσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατέρχονται σε 24ωρη απεργία, από τις 6 το πρωί της Δευτέρας έως τις 6 το πρωί της Τρίτης.

Στη γενική απεργία της Τετάρτης, που πραγματοποιείται εν όψει της οριστικοποίησης του νέου πακέτου μέτρων, συμμετέχουν βιοτέχνες και επαγγελματίες, καθώς κατόπιν απόφασης της ΓΣΕΒΕΕ οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά έως τις 15:00 το μεσημέρι.


Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν δημόσιοι υπάλληλοι σε εφορίες, πολεοδομίες, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις ΔΕΚΟ, εφοριακοί, καθηγητές και δάσκαλοι, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, έμποροι, δικηγόροι, μηχανικοί, τραπεζοϋπάλληλοι.


Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια.


Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς στην Αθήνα

Από τις 9:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Το Μετρό, θα λειτουργήσει κανονικά όλο το 24ωρο προκειμένου να εξυπηρετηθούν, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις. Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου