Blog Widget by LinkWithin

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Έκτακτο :Συνελήφθη πριν λίγα λεπτά ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης

Φωτογραφία για Έκτακτο :Συνελήφθη πριν λίγα λεπτά ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης
Πριν λίγα λεπτά συνελήφθη και οδηγείτε στο αστυνομικό τμήμα νέου ψυχικού ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης μετά την αποκάλυψη  από την εκπομπή του , των.. δύο πρώην μελών της ΕΛΣΤΑΤ για τη μεθόδευση του ελλείμματος προκειμένου να οδηγήσουν την χώρα στο ΔΝΤ...κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο ότι εκκρεμούσε κάποιο παιό ένταλμα εναντίον του το οποίο θυμήθηκαν στις 2 τη νύχτα. Σε λίγο περισσότερα

UPDATE 11.00 π.μ:
Συνελήφθη τα ξημερώματα, ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε παλαιότερο ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση Γιοσάκη.
Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας σε έκτακτη εκπομπή του αδερφού του Γιώργου στο κανάλι ΑΡΤ, έξω από την ισραηλινή πρεσβεία του έκλεισαν το δρόμο συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας και παρουσία ενστόλου αστυνομικού, τον συνέλαβαν.
Ο κ. Καρατζαφέρης μεταφέρθηκε στο ΑΤ Ψυχικού και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο ίδιος πάντως εμφανίστηκε απρόθυμος να πληρώσει το πρόστιμο που θα του επιβληθεί.
"Για την ποινή έχει γίνει αναίρεση στον Άρειο Πάγο και δεν μπορεί να εκτελεστεί. Θα αρνηθώ να πληρώσω και θα πάω στον Κορυδαλλό" είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου