Blog Widget by LinkWithin

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ξύλο και χημικά μέσα στο Πεντάγωνο,εναντίον εργαζομένων των ναυπηγείων Σκαραμαγκά





Εισβολή στο Πεντάγωνο από εργαζόμενους, ξύλο και χημικά μέσα στον προαύλιο χώρο.
Αυτές είναι οι εικόνες που εκτυλίσσονται από το πρωί έξω και κυρίως μέσα στο Πεντάγωνο.
Εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, εισέβαλλαν στο πεντάγωνο.Οι εργαζόμενοι βρίσκόνται σε απόγνωση καθώς είναι έξι μήνες απλήρωτοι και τους επιβάλλεται πλέον εκ περιτροπής εργασία καθώς τους ζητούν να εργάζονται μία φορά την εβδομάδα.


Η σχετική ανακοίνωση του σωματείου τους αναφέρει: 

«Οι Διοικούντες όλη αυτή την περίοδο είναι εξαφανισμένοι. Έχουν αφήσει τα Ναυπηγεία και τα Υποβρύχια στο έλεος του Θεού. Η Κυβέρνηση σε αυτό το διάστημα έχει δώσει πολλές υποσχέσεις και δεν έχει υλοποιήσει καμία. Το κλειδί της λύσης είναι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Δεν βλέπουμε όμως να κάνει καμιά σοβαρή προσπάθεια για να βρεθεί λύση».
Λίγο μετά τις 10.30 Εσπασαν τις κάμερες ασφαλείας στις εισόδους, σήκωσαν ρολά που βρίσκονται στην Πύλη, μπήκαν στο προαύλιο του Πενταγώνου και έφτασαν μέχρι την Είσοδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού φωνάζοντας συνθήματα.
  

 

Τρεις υπουργοί κρύβονται και κατέβασαν τον Α/ΓΕΕΘΑ να μιλήσει στους διαδηλωτές!
 ΝΤΡΟΠΗ. Μόνο αυτή η λέξη περιγράφει αυτό που γίνεται στο ΥΕΘΑ. Τρεις υπουργοί και τα επιτελεία τους κρύβονται και ...έστειλαν τον Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο με τη στολή του να μιλήσει και να ηρεμήσει τους διαδηλωτές!!!

Ο Κωσταράκος,
ο οποίος εκ των πραγμάτων είναι και αναρμόδιος,με ντουντούκα προσπάθησε να καταυνάσει τα πνεύματα, αλλά αυτό μοιάζει αδύνατο! Η οργή των εργαζομένων δεν ελέγχεται, έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από την πύλη του ΓΕΕΘΑ και ζητουν να δουν κάποιον από την ηγεσία.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημ.Ελευσινιώτης, αρχηγός ΓΕΝ που ξέρει απ΄ έξω κι ανακατωτά το θέμα των υποβρυχίων γιατί δεν τους βλέπει; Ο κ.Παναγιωτόπουλος και ο κ.Καράμπελας που είναι;
  


11.10 π.μ.: Επίθεση των ΜΑΤ στους συγκεντρωμένους, τραυματισμένοι μερικοί από τους  διαδηλωτές. Τα ΜΑΤ έχουν κυκλώσει πλέον τους διαδηλωτές. Στο σημείο και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.
 11.30 π.μ.: Σε αστυνομικό κλοιό εντός του  προαύλιο χώρου του υπ. Αμυνας παραμένουν οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων. Κλούβες των ΜΑΤ φράζουν πλέον την είσοδο του κτιρίου του υπουργείου. Ο υφυπουργός Αμυνας, σύμφωνα με ΜΜΕ, δηλώνει πως θα δεχτεί αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων.
  
11.37 π.μ.: Σε βίαιες συλλήψεις όσων, λίγων, διαδηλωτών είχαν μείνει στα σκαλιά του κτιρίου προβαίνουν τα ΜΑΤ. Εχουν οδηγήσει τουλάχιστον 6 στις παρακείμενες κλούβες.
 30 άτομα κρατούνται σε κλούβα της αστυνομίας ενώ δώθηκε εντολή να συλληφθούν όλοι!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου