Blog Widget by LinkWithin

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Εξώδικο της εταιρίας της Barbie σε Ελληνίδα τραγουδίστρια


Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ της αγαπημένης κούκλας των κοριτσιών, Barbie με Ελληνίδα τραγουδίστρια. Μάλιστα, η εταιρία της κούκλας ζητά με εξώδικο από την αοιδό να σταματήσει η προβολή του videoclip για το νέο τραγούδι της Ελληνίδας τραγουδίστριας όπως και η κυκλοφορία του συγκεκριμένου τραγουδιού με τίτλο «Με λένε Barbie».

«Ενεργούμε για λογαριασμό της παγκοσμίου φήμης παραγωγού προϊόντων παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των κούκλων Barbie και Κen... Ο πελάτης μας έχει καταχωρίσει τα παραπάνω εμπορικά σήματα για μια σειρά αγαθών... Κατόπιν έρευνας κατέχουμε αποδεικτικό υλικό του ότι χωρίς την άδεια του πελάτη μας έχετε θέσει σε κυκλοφορία μέσω YouTube και Facebook ένα videoclip τραγουδιού με τίτλο "Mε λένε Barbie", σε εκτέλεση της ερμηνεύτριας Βέρας Λάμπρου...» αναφέρεται στο εξώδικο που απεστάλη στη Βέρα Λάμπρου, σύμφωνα με την Espresso. Η εκπρόσωπος δικηγορική εταιρεία της κούκλας ζητάει μέσω του εξωδίκου να συνετιστεί η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας και να αποσύρει από την αγορά το τραγούδι και το videoclip που χρησιμοποιεί τα προϊόντα «Barbie».


Στο εξώδικο επίσης αναφέρεται πως η Βέρα Λάμπρου και η δισκογραφική εταιρεία έχουν προβεί σε παράνομη πράξη και γι' αυτό τον λόγο, αν δεν υπάρξει λύση μέσω του εξωδίκου, η εταιρεία θα ζητήσει λήψη ασφαλιστικών μέτρων. «Ο πελάτης μας είναι εξαιρετικά ευαίσθητος σε θέματα παραβίασης δικαιωμάτων βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και έχει στο παρελθόν διώξει σθεναρά τέτοιες παράνομες πράξεις. Ο πελάτης μας δικαιούται να ζητήσει λήψη ασφαλιστικών μέτρων εξαιτίας αυτής της παραβίασης, αλλά διατίθεται εν πάση περιπτώσει να δώσει τη δυνατότητα για εξώδικη λύση του θέματος υπό τη μορφή αναγνώρισης της παρανομίας, άμεσης άρσης της προσβολής και ανάληψης της υποχρέωσης να απόσχετε στο μέλλον από κάθε παράνομη χρήση» αναφέρει το εξώδικο που έστειλε μέσω του δικηγόρου που την εκπροσωπεί στην Ελλάδα η εταιρεία της «Barbie».


Η Βέρα Λάμπρου  Barbie;;; Ασε μας κουκλιτσα μου !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου