Blog Widget by LinkWithin

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Με ενδεκάδα ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

 
Ο Χουάν Ρότσα ανακοίνωσε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Μάριμπορ και επέλεξε τους ίδιους ένδεκα που αγωνίστηκαν απέναντι στον ΠΑΟΚ. "Ευχαριστηθείτε το ματς" τόνισε ο Αργεντινός στους πράσινους.
Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού με τη Μάριμπορ στο "Σπύρος Λούης", ο Χουάν Ρότσα ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του την ενδεκάδα.
Ο Αργεντινός προπονητής επέλεξε να μην προχωρήσει σε αλλαγές και να διατηρήσει τους ίδιους ένδεκα που αγωνίστηκαν απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, τερματοφύλακας θα παίξει ο Καρνέζης, δεξί μπακ ο Σεϊταρίδης, αριστερό ο Σπυρόπουλος, στόπερ οι Βελάσκες και Βύντρα, ενώ το δίδυμο των αμυντικών μέσων θα αποτελέσουν οι Βιτόλο και Ζέκα.
Ο Σισοκό θα έχει εκ νέου ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή, ο Κουίνσι και ο Μαυρίας θα εναλλάσσονται ως δεξί και αριστερό εξτρέμ αντίστοιχα και τέλος, ο Τοτσέ θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Ανάλυση και ομιλία
Ο Ρότσα και ο Βονόρτας έκαναν μία ανάλυση της Μάριμπορ στους πράσινους και τους εξήγησαν πως πρέπει να παίξουν, προκειμένου να μην βρεθούν προ εκπλήξεως από τους αντιπάλους τους. Ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να επιτεθεί οργανωμένα, πειθαρχημένα και με υπομονή, να πετύχει γκολ.
"Προτεραιότητα μας είναι να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να αγχωθείτε, προσπαθήστε να ευχαριστηθείτε το ματς, να έχετε υπομονή και σιγουριά στις επιλογές σας. Είμαστε καλοί και θέλω να το βγάλουμε στο γήπεδο" τόνισε μεταξύ άλλων ο Ρότσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου