Blog Widget by LinkWithin

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Χαιδάρι - "Σήκωσαν" ολόκληρο το φαρμακείο!

 
Νέα ήθη στις διαρρήξεις. Άγνωστοι μπήκαν σε φαρμακείο και άρπαξαν όλα τα φάρμακα! Η Αστυνομία χαρακτηρίζει το γεγονός σαν πρωτοφανές, μια και οι μέχρι τώρα κλοπές σε καταστήματα του είδους είχαν σαν αποκλειστικό σχεδόν στόχο ναρκωτικά και χρήματα στο ταμείο.


Οι διαρρήκτες μπήκαν στο φαρμακείο της οδού Κυπρίων Αγωνιστών, στο Δάσος, αφού παραβίασαν το λουκέτο τού ρολού ασφαλείας. Συναγερμός δεν υπήρχε, καθώς όπως μάς είπε η ιδιοκτήτρια, κ. Ευαγγελία Βλαστού, δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα της άδειαζαν το μαγαζί, αφού αυτό δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ σε φαρμακείο. "Ποτέ δεν περίμενα ότι θα πάρουν τα φάρμακα, δεν είχαν ξανακλέψει μαζικά, μόνο ναρκωτικά έπαιρναν. Μάλιστα άφηνα και κάποια χρήματα στο ταμείο για τους ναρκομανείς, αν έμπαιναν ποτέ", λέει η κ. Βλαστού.
Η αξία των κλαπέντων υπολογίζεται σε 40.000 ευρώ. Οι διαρρήκτες άδειασαν όλα τα ράφια και το ψυγείο. "Έμεινε μια στεντόν", σημειώνει η ιδιοκτήτρια. "Από τις γαργάρες πήραν τις ακριβές, όπως και από τις βιταμίνες!"
Κύκλοι της Αστυνομίας θεωρούν η συγκεκριμένη κλοπή δεν θα είχε νόημα, αν από πίσω δεν βρίσκονται κυκλώματα του φαρμάκου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου