Blog Widget by LinkWithin

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ασφαλίτης παρακολουθούσε τον Καμμένο

 
 
Ένα πολύ περίεργο περιστατικό, που φέρνει στο μυαλό άλλες εποχές, έλαβε χώρα σήμερα το πρωί όταν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αντιλήφθηκε ότι παρακολουθούνταν από μοτοσικλετιστή. Από τη στιγμή που ο Πάνος Καμμένος αναχώρησε από το σπίτι του στη Γλυφάδα με προορισμό τη Βουλή μοτοσικλέτα από την οποία είχαν αφαιρεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας βρισκόταν διακριτικά συνεχώς στην ίδια πορεία με το αυτοκίνητο του Πάνου Καμμένου άλλοτε προσπερνώντας τον και άλλοτε ακολουθώντας.

Αμέσως ενημερώθηκε η Άμεση Δράση από τη συνοδεία του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. με αποτέλεσμα στην άνοδο της Συγγρού να ακινητοποιηθεί, από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ο μυστηριώδης μοτοσικλετιστής και να διαπιστωθεί πως πρόκειται για αστυνομικό της Ασφάλειας. Ο ίδιος αρνήθηκε πως παρακολουθούσε το αυτοκίνητο του Καμμένου και ισχυρίστηκε πως βρέθηκε τυχαία στο σημείο, εκτός υπηρεσίας, για γυναικοδουλειά που του είχαν αναθέσει κάποιοι φίλοι. Όταν του ζητήθηκαν περισσότερες εξηγήσεις δεν ανέφερε το όνομα της γυναίκας που υποτίθεται ότι παρακολουθούσε.

Ο μυστηριώδης άνδρας της Ασφάλειας Χ. Ο. οδηγήθηκε στο Α.Τ Δάφνης για εξακρίβωση ενώ ο Πάνος Καμμένος έχει ήδη συνομιλήσει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια ζητώντας επίσημες εξηγήσεις ενώ καταγγέλει ανοικτά παρακρατικές πρακτικές.
 
koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου